Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana trzymam mocno kciuki,wszystko będzie dobrzeCześć dziewczynki. Ja już drugi dzień leżę w łóżku plackiem bo w poniedziałek rano wstałam i patrzę a tam brązowe plamki na wkładce. Przestraszyłam się i zadzwoniłam do lekarza no i kazał mi leżeć. Plamienia ustąpiły ale nadal leżę. Nie wiem tylko jak to zrobić bo mam badania do zrobienia i nie wiem jak to zrobić leżąc a boję się wstawać na tak długo. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki.
Cześć dziewczynki. Ja już drugi dzień leżę w łóżku plackiem bo w poniedziałek rano wstałam i patrzę a tam brązowe plamki na wkładce. Przestraszyłam się i zadzwoniłam do lekarza no i kazał mi leżeć. Plamienia ustąpiły ale nadal leżę. Nie wiem tylko jak to zrobić bo mam badania do zrobienia i nie wiem jak to zrobić leżąc a boję się wstawać na tak długo. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczynki.
kciuki żeby było wszystko dobrze trzymaj się mocko i leżeć leżeć leżeć 
Straszne pustki.Dziewczyny sie nie odzywają:-(jakie tu pustkiii,nic nie wiemy co u meggie,ninonki,aguni i reszty...
Straszne pustki.Dziewczyny sie nie odzywają:-(
TAK WIĘC WZYWAMY WAS KOBITKI DO RAPORTU:-)Właśnie,właśnie:-)no racjaTAK WIĘC WZYWAMY WAS KOBITKI DO RAPORTU:-)
wezme się zaraz za kanapki bo i głodna tez jestem