Pewnie:-)
niedługo bede urządza swoje mieszkanie to może wpadniecie na parapetówke z mężem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie:-)
:-)niedługo bede urządza swoje mieszkanie to może wpadniecie na parapetówke z mężem
Chyba my tylko jesteśmyKurcze dziewczyny co tam u was?? Nic sie nie odzywacie Kroptusiu, Maggie, Aguniak
Dawno sie nie odzywałyChyba my tylko jesteśmy

Fajnie,że się odezwałaś:-)Heloł,
Madziaasku - jestem, jestem. Byliśmy sobie nad morzem przez tydzień i było super. Ale niestety powrót do rzeczywistości bolesny. Tam luzik i spokój a tu już stresy i maluszkowi się to nie podoba.
No ale ogólnie wszystko u Nas ok. morfologia słaba bo młody wszystko wyjada i straszą mnie zastrzykami ale poza tym powoli do przodu.
Tatuś nauczył Młodego kopać na zawołanie i zapierać się nóżkami i mam teraz niezłe balangi w brzuchu![]()
A Twój Kacperek widze rośnie jak na drożdżach. Oczywiście buziaki dla Was![]()

Super że mały robi balangi w brzuszku
Jeszcze to pamiętam:-)no racjaTAK WIĘC WZYWAMY WAS KOBITKI DO RAPORTU:-)

U nas taka piękna pogoda:-) Słoneczko świeci, tylko zimno jak cholera
witam mam na imie Iwona mam 25 lat i od jutro mam zamiar zacząĆ pierwszy cykl staranek chciałam sie dowiedziec czy moge tu z wami popisaĆ????
Powiem że ci zazdroszcze też bym chciała już dziecko ale te studia
To będzie mój ostatni rok
:-) Tylko ja to zaocznie..a Ty dziennie?Dzięki wielkie.A to jakieś specjalne te pasy po cesarce?? A gdzie kupiłaś i powiedz czy są drogie? Sorki za tyle pytań![]()
cena no tu niestety niepomoge bo mi M kupował z apteki ja byłam w domciu
później się spytam M ale myśle że w każdej(bynajmiej we większości )sa te pasy w aptece
warto się popytac i zakupić bo dzięki temu jak pisałam niepowstaje przepuklina brzuszek szybciej się "wchłania"dziki temu mój flaczek szybciej się pomiejszył i jak to ginekolog powiedział ze wszystko ładnie się zrosło(rana po cc)żadnej przepukliny ani zrostów;-)witam mam na imie Iwona mam 25 lat i od jutro mam zamiar zacząĆ pierwszy cykl staranek chciałam sie dowiedziec czy moge tu z wami popisaĆ????
Heloł,
Madziaasku - jestem, jestem. Byliśmy sobie nad morzem przez tydzień i było super. Ale niestety powrót do rzeczywistości bolesny. Tam luzik i spokój a tu już stresy i maluszkowi się to nie podoba.
No ale ogólnie wszystko u Nas ok. morfologia słaba bo młody wszystko wyjada i straszą mnie zastrzykami ale poza tym powoli do przodu.
Tatuś nauczył Młodego kopać na zawołanie i zapierać się nóżkami i mam teraz niezłe balangi w brzuchu![]()
A Twój Kacperek widze rośnie jak na drożdżach. Oczywiście buziaki dla Was![]()
u mnie narazie jest ok zobaczymy na jak długo bo w pierwszej ciąży 2 razy miałam anemie
brałam ELEVIT i jeszcze dodatkowo żelazo i pomogło