z dzieckiem zawsze szybko leci czasOj leci leci szybciutko:-) Dopiero co mały sie urodził,a już ma ponad 2 miesiące![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z dzieckiem zawsze szybko leci czasOj leci leci szybciutko:-) Dopiero co mały sie urodził,a już ma ponad 2 miesiące![]()
ojoj wspolczuje ci kochanaA mi się czas strasznie dłuży. Zwłaszcza jak teraz muszę leżeć.
Wszysto zniosę żeby tylko było dobrze. Dzięki Bogu nie muszę leżeć plackiem. Wstaję do łazienki i troszkę sobie siedzę ale powiem szczerze że leżąc już prawie tydzień szybko się męczę nawet przy kąpieli. Dobrze że mój M pracuje w domku i bardzo mi pomaga no i mam cały dzień towarzystwo.
Kochana dasz rade;-) Ja też musiałam leżeć w ciąży,ale nie długo.Wiem że to ciężkie,ale czego nie zrobimy dla dzieciaczka:-)Wszysto zniosę żeby tylko było dobrze. Dzięki Bogu nie muszę leżeć plackiem. Wstaję do łazienki i troszkę sobie siedzę ale powiem szczerze że leżąc już prawie tydzień szybko się męczę nawet przy kąpieli. Dobrze że mój M pracuje w domku i bardzo mi pomaga no i mam cały dzień towarzystwo.