• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dobra uciekam od was bo mnie troszkę zazdrość zżera - ciekawe jak długo jeszcze bede musiała czekać na to szczęście (rozpoczęty 10 cykl)

Potrzymajcie za mnie troszkę kciuki!

reklama
Patrysiu no mam nadzieje,że mały sie przyzwyczai do tego mleczka. Jego pediatra kazała mi dużo odpoczywać i nie denerwować sie to może polepszy mi sie laktacja:eek: No nie wiem może i tak
Agniesiak fajny wózeczek.Ja też często zmieniam telefon,jakoś tak lubie:laugh2:

Agniesiar trzymam kciuki:tak:

Dziękuję za opinię:tak: teraz to już jestem zdecydowana:-D Tylko ciekawe czy mi się nie zmieni:-D Bo jeszcze troszkę czasu mam:tak::-)
Madzias, trzymam kciuki by Kacperek mleczko polubił:tak: Może to tylko tak na razie grymasi bo coś nowego..;-)
Dobra uciekam od was bo mnie troszkę zazdrość zżera - ciekawe jak długo jeszcze bede musiała czekać na to szczęście (rozpoczęty 10 cykl)

Potrzymajcie za mnie troszkę kciuki!
Kciuki zaciśnięte Kochana:tak:

agniesiar trzymam kciuki z calego serducha:) oby ten cykl byl ostatni!!!!
au mnie taka pogoda,ze szok,a do tego juz dwa razy dzisiaj prawie zaslablam chyba dlatego,ze leze,a potem szybko wstaje:(

JUSTYS takze ładniutki wózio:tak:ps.te osłabniecia możliwe że to dlatego że leżysz i potem jak szybciej wstaniesz to tak sie zrobi ja tez mam tak czasami że aż ciemno w oczach się zrobi:sorry:

no,mysle,ze to tym spowodowane,glupie to uczucie takie omdlenia,chociaz juz mi zdarzalo,ze zemdlalam calkowicie ale to juz bylo dawno,ostatni raz jakies 4-5 lat temui zawsze byla przy mnie mamusia;) tak,ze troche sie dzis przestraszylam,M w pracy,,a ja w domu se swoim przytulankiem pieskiem,nie spuszcza mnie dzisiaj z oczu,nawet na dwor nie chodzi taka pogoda ale juz mi przeszlo:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry