Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra uciekam od was bo mnie troszkę zazdrość zżera - ciekawe jak długo jeszcze bede musiała czekać na to szczęście (rozpoczęty 10 cykl)
Potrzymajcie za mnie troszkę kciuki!

No nie wiem może i tak

Trzymam kciuki i na pewno się uda i ty nam tu bedziesz się chwalić swoja fasoleczką![]()

teraz to już jestem zdecydowana
Tylko ciekawe czy mi się nie zmieni
Bo jeszcze troszkę czasu mam
:-)
Może to tylko tak na razie grymasi bo coś nowego..;-)Dobra uciekam od was bo mnie troszkę zazdrość zżera - ciekawe jak długo jeszcze bede musiała czekać na to szczęście (rozpoczęty 10 cykl)
Potrzymajcie za mnie troszkę kciuki!

ps.te osłabniecia możliwe że to dlatego że leżysz i potem jak szybciej wstaniesz to tak sie zrobi ja tez mam tak czasami że aż ciemno w oczach się zrobi
hejsuper agniesia ten wozek tez mi sie takie podobaja i coraz wiecej osob je ma z tego co zauwazylam,ja jeszcze taki znalazlam i my chyba ten kupimy jak juz bedzie tak daleko
on juz ma wszytko 3w1 Wózek VIKING gondola + spacerówka + fotelik (756258940) - Aukcje internetowe Allegro