kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Agniesiak ja kupuję te kanwy na Kanwy z nadrukiem, oprawa obrazów, haft krzyżykowy, obrazki do haftu, hafty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nic nie jest straconego nawet tak nie myśl poczekaj spokojnie
teżź teraz marze aby mój M był ginekologiem
No widzisz Kasiu tak jakoś mam.Przy pierwszym szczepieniu było gorzej.Przyzwyczajamy sieWidzę Madziu że jesteś bardzo wrażliwa na to,że Twój synek np. płacze ale to nic złego bo pewnie też bym tak reagowała. Na pewno bardziej się zestresowałaś niż Kacperek.

GRATULUJECześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreskiod razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem
Ale się cieszę
Pozdarwiam
:-)GratulacjeCześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreskiod razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem
Ale się cieszę
Pozdarwiam