• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
JUSTYŚ śliczna modlitwa:tak:
OLA no trzymasz nas w niepewności:-pnic nie jest straconego nawet tak nie myśl poczekaj spokojnie:tak:
KROCZEK ty masz takie same myśli jak ja:-Dteżź teraz marze aby mój M był ginekologiem:tak:
MADZIAS jak na wizycie;-)

Widzę Madziu że jesteś bardzo wrażliwa na to,że Twój synek np. płacze ale to nic złego bo pewnie też bym tak reagowała. Na pewno bardziej się zestresowałaś niż Kacperek.

Cześć dziewczyny!!
Po ponad pól rocznym staraniu udało się :)
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Ale się cieszę :D
Pozdarwiam

Cześć dziewczyny!!
Zobaczyłam wypatrywane 2 kreski :) od razu pobiegałam do lekarza. Okazało się, że mam w brzuchu małą kropeczkę i wygląda na 5 tydzień. Trochę sie boję bo przy okazji lekarz wykrył torbiela na prawym jajniku 35mn. Brzuch mam taki jakby spięty i sama nie wiem :)
Pozdarwiam
GRATULUJE :tak::-)

Cześć dziewczyny!!
Pozdarwiam
Gratulacje:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry