• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Beti1975 nie martw sie:happy: dobrze ze wiesz juz co jest nie tak i mozesz dzialac w tym kierunku:tak: bo im szybciej twoj organizm bedzie w gotowosci do przyjecia fasolci tym latwiejsza praca dla zolnierzykow twojego meza :-) Zycze ci szybkiego powrotu do formy i zafasolkowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Niunia27 odechciewa ci sie ....czasami tak juz jest :-) a jakby co to sie poprzytulaj moze to ci dzisiaj wystarczy, zeby na serduszku lzej sie zrobilo:tak:
Ninonka kochana jestes juz dol minal chociaz po drodze dzisiaj bylo ich troche ...prawie jak na polskich autostradach:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W sobote jade do polski na tydzien wiec moze tam nabiore sil!!!!!:happy:
Dobranoc tym ktore juz lezakuja;-)

maggie_f dobranoc kochana, może ktoś nam poradzi :-) kolorowych snów do jutra, niech Cię brzusio tak mocno nie boli!!!

Beti1975
to tylko spróbuj mi źle myśleć i się denerwować teraz masz myśleć tylko pozytywnie i się dużo uśmiechać, no wiesz dobra mina do złej gry i zobaczysz będzie OK ja trzymam za Was oboje kciuki!!!

elfa75
ja też uważam tak jak reszta kobitek na tym forum :-)

katya25
na polskich autostradach których jest mało, a jak już są to jest kupa dziur i tyle hehe WIEM COŚ O TYM BO CZĘSTO JEŹDZIMY DO TEŚCIOWEJ DO NURNBERG`U - FURTH`U JAK WJEŻDZAMY NA NIEMIECKIE AUTOSTRADY TO CZUJE SIĘ JAK W RAJU HEHE
JAK OBRONIE DYPLOM TO W SIERPNIU JUŻ CHYBA NAS TU NIE BĘDZIE W POLSCE, WIĘC PEWNIE CZĘŚCIEJ BĘDE MIAŁA PRZYJEMNOŚĆ JEŻDZIĆ PO OBCYCH A4 :-) ALE CIESZE SIĘ, ŻE JEST JUŻ OK!!!
I MAM NADZIEJE, ŻE BĘDZIESZ MIAŁA DOSTEP DO NETA PODCZAS TYGODNIOWEGO WYPOCZYNKU W POLSCE ABY SIĘ DO NAS ODEZWAĆ????????>??

----------------------
TESTUJEMY 20/21 STYCZNIA

elfa75 katya25 dziękuję bardzo za wsparcie:-)
Ninonka obiecuję, że nie będę źle myśleć:-) dobrą minę do złej gry to ja zawsze mam:-) tak myślę kochana czy czasem nie wybrać się na urlop, odprężenie inny klimat....myślę, że to dobra myśl:-):-)

Hej dziewczyny ale żeście popisały!!!:szok:
ja byłam u mamy, jutro bedzie miała operacje i sie denerwuje ale razem z mezem podnieśliśmy ją na duchu...jutro jeszcze do niej zadzwonię przed..
A ja teraz siedze z synkiem.. mało daje mi chwil abym doskoczyła do kompa.
Poczytam was nieco pozniej
buziaczki*** :happy:

Niunia27 odechciewa ci sie ....czasami tak juz jest :-) a jakby co to sie poprzytulaj moze to ci dzisiaj wystarczy, zeby na serduszku lzej sie zrobilo:tak:
;-)

Chciała bym ale M przeziębiony już od godziny dobrej porządnie chrapie.

On chory!

To ja sobie myśli na blogu wylewam!
Tak lżej.

Żaden faset mnie chyba nigdy nie zrozumie:rofl2:

M rozczulił sie dzisiaj na widok reklamy z małym dzidziusiem w roli głównej....

Beti1975 NO I TAKĄ POZYTYWNIE MYŚLĄCĄ CHCE CIE WIDZIEĆ :) JEŻELI MASZ MOŻLIWOŚC URLOPU TO PEWNIE, ŻE TAK, JAK JA BYM MOGŁA TO POLECIAŁA BYM CHOCIAŻ NA TYDZIEŃ GDZIEŚ W CIEPŁE KRAJE :-)

Kinga85
WIEM JAK TO JEST CZEKAĆ NA OPERACJE, BO JA MIAŁAM 9 LAT TEMU 3 OPERACJE A 7 LAT TEMU JEDNĄ NA MOJE BIODERKA, WIEK MŁODZIEŃCZY I ZA SZYBKO ROSŁAM I ZACZĘŁAM MIEĆ PROBLEMY Z BIODERKAMI I MUSIELI JE RATOWAĆ, TERAZ JESTEM ZDROWA JAK RYBA, CHOĆ ODCZÓWAM CZASAMI BÓLE I MAM OGRANICZONĄ ROTACJE. A ZE WZGLĘDU NA MOJE BEZPIECZEŃSTWO MOJA PANI GIN, POWIEDZIAŁA ŻEBYM SZYKOWAŁA SIĘ NA CESARKĘ BO NIE MA CO NARAŻAĆ MNIE I DZIECKA...
TAK WIĘC WIEM JAK TO JEST MIEĆ OPERACJE I WIERZE, ŻE MAMA SZYBKO DOJDZIE DO SIEBIE (BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO) POZDRAWIAM CIEPLUTKO

niunia27 KOCHANA FACECI NAS NIE ROZUMIELI, NIE ROZUMIEJĄ I NIE BĘDĄ ROZUMIEĆ WIĘC TRZEBA SIĘ DO TEGO PRZYZWYCZAIĆ HEHE CO DO REKLAM W TV O DZIECIACH TO MOJEMU MĘŻOWI NAJBARDZIEJ PODOBA SIĘ TA CO CHYBA BEBIKO REKLAMUJĄ I NA KOŃCU TAKI TWARDY ŚMIECH DZIECKA Z JEDNYM ZĄBKIEM Z PRZODU, HEHE WTEDY ŚMIEJE SIĘ RAZEM Z NIM....

IDE MOJE DZIEWUSZKI COŚ POCZYTAĆ O MALEŃSTWACH, :-):-):-):-)KUPIŁAM SOBIE DZIŚ GAZETKĘ "DZIECKO" Z JAKĄŚ BAJKĄ "RODZINA RABAŁKÓW" Z KRÓLICZKAMI DLA NASZEGO PRZYSZŁEGO MALEŃSTWA.
DOBREJ NOCKI DLA WAS DO JUTRA :):happy::happy:

-----------------
TESTUJEMY 20/21 STYCZNIA

reklama
Kinga85 nie martw sie napewno bedzie dobrze z mamusia:tak:
trzymam kciuki zeby operacja przeszla sprawnie i bez komplikacji niech wraca szybko do zdrowia:-)
Niunia27 niech sobie twoj M odpoczywa w koncu juz nie dlugo czeka go przekazywanie zycia:-):tak::-D
Ninonka napewno do was zagladne jak bede w polsce jak komputer u mamci odmowi posluszenstwa zawsze moge wypalic do tesciowej a ze tam sie zwykle nudze to bede z wami klikac:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry