Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Si SiDziewczynki wrzuce na zamknięty 2 zdjęcia jak sie mały urodził.Zaraz po tylko go położna umyła,oki??![]()

Maggie ty lepiej kup wanienke i łóżeczko bo Twój synuś Cię jeszcze zaskoczyJakby się coś z zaskoczenia zaczęło dziać to masakra. Nie mam wózka, fotelika-nosidełka, łóżeczka, przewijaka, wanienki, leżaczka. O pierdółkach nawet nie wspominam.![]()

Myślisz??? Pospieszy się???Maggie ty lepiej kup wanienke i łóżeczko bo Twój synuś Cię jeszcze zaskoczy![]()
Ale Wam fajnie - ja też chce. Ostatni weekend???Koniecznie musze kupić małemu kombinezon taki gruuby,zimowy i to nosidełko bo właśnie dzwonił do mnie mąż i powiedział,że jak wszystko dobrze pójdzie to pojedziemy w ostatni weekend do Karpacza![]()
Wiesz Maggie też sie rozczuliłam,była taki maciupki ,dzieciaczki szybko rosną:-)Widziałam - i sie rozczuliłam
Myślisz??? Pospieszy się???
Ale Wam fajnie - ja też chce. Ostatni weekend???
Toż to za tydzień. Ale extra. Tylko jak Ty bez forum wytrzymasz?W ostatni weekend listopada:-)