• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

jasne że poczekamy;-):tak:
mierzyłam sobie temp i mam 37,5 !!:szok: to duzo nie?

Zależy o jakiej porze i gdzie mierzyłaś. Najważniejsza to ta rano, w ciągu dnia jak mierzyłam ok 15Godz to miałam 37.6(w pochwie) 37.2(w buzi) a rano było odpowiednio 37.3, i 37.
Może i zwariowałam z tym mierzeniem ale trzeba sie czymś uspokoić. Taki objaw to chyba dobry?
A może i nie, taką temperaturę miałam wielokrotnie i w ciąży nie byłam ta wredna @ przychodziła.

HEJ KOCHANE JA WŁAŚNIE NIE DAWNO WRÓCIŁAM ZE SZKOŁY I MIAŁAM BÓLE W OKOLICACH LEWEGO JAJNIKA, ALE TO MOŻE OD DŁUGIEGO SIEDZENIA... NIE WIEM.
IDE SIĘ POŁOŻYĆ ZARAZ BO BARDZO ZMĘCZONA JESTEM. ODEZWE SIĘ WIECZORKIEM, TYM CZASEM KOCHANE I JA JESZCZE PONAD TYDZIEŃ CZEKANIA Z PYTANIEM PRZYJDZIE @ CZY NIE PRZYJDZIE @

-------------------------------
TESTUJEMY 20/21 STYCZNIA

Jedziemy na podobnym wózku.
Już wypoczęłaś?:-)

kochana ja już po nie jednym badaniu... M.już po drugim w poniedziałek wyniki... a we wtorek wizyta u specjalisty... w Invimedzie mam nadzieje że w końcu będę wiedziała na czym polega problem... bo narazie nic badania nie wykazują?

A badania dopiero przede mną:nerd:

reklama
Kinga85 - daj znać jak 'sikacz' wyszedł. Oby były II to byś na betkę już rozanielona pobiegła :-) czekam(y)... :-)

katya25 - życzę Ci udanego pobytu w Polsce w takim razie. Najgorsze mrozy i tak Cie ominęły, szczęściaro. Ciesz się pobytem i zaglądnij jak będziesz miała chwilę i dostęp do mniej prototypowego kompa :-D:tak:

niunia27 ja mierzę rano i wieczorem i mam zawsze powyżej 37
z Filipem miałam podobnie:tak:
maggief no jutro rano zrobię ale mam stresa że zobacze I kreskę... wtedy na tą betę to bym szła bardzo zdołowana.. no ale może bedzie inaczej.
dziekuje

niunia27 ja mierzę rano i wieczorem i mam zawsze powyżej 37
z Filipem miałam podobnie:tak:
maggief no jutro rano zrobię ale mam stresa że zobacze I kreskę... wtedy na tą betę to bym szła bardzo zdołowana.. no ale może bedzie inaczej.
dziekuje

To skoro ty miałaś tak w ciąży to ja nie powinnam mieć tak nie będąc w ciąży - coś nie tak:confused:

reklama
HEJ KOCHANE, JA JAK SIĘ POŁOŻYŁAM TAK SPAŁAM PRZEZ 3 GODZINKI.
MÓJ M. W PRACY NA NOCKE POSZEDŁ I SPAĆ MUSZE SAMA, ALE NASZCZĘŚCIE JUŻ NA NOWYM MIĘCIUTKIM ŁÓŻECZKU :tak::tak::tak::tak::tak:

Kinga85
to dobrze, ze mama dochodzi pomalutku do siebie. Czekam na wieści od Ciebie w związku z fasolką, Twoja fasolką kochana :-)

martyna222
2 lata to naprawdę długie starania, kurcze no ale myślę że uda Wam się już niebawem, wierz w to i będzie dobrze!

maggie_f
superaśnie kurcze grill w środku zimy, zchrumała bym jakiegoś szszłyczka... hehe A Ty kochana chociaż się rozerwałaś :-) SUPER!'

katya25 jak tam się czujesz w POLSCE??? A komputer jaki jeste taki jest i nie narzekaj kurcze hehe bo masz przynajmniej kontakt z nami :-) Pozdrawiam Cię cieplutko :-)

niunia27 tak kochana już wypoczełam, tzn wyspałam się przez 3 godziny i chyba wcześniej spać dziś nie pójde. Mówisz że jedziemy na tym samym wóżku, czyli sugeruje że też studiujesz...???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry