• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
CLAUDIA no powiem ci że betka jest lepsza w twoim przypadku bo jak widać testy nie za bardzo chcą dokładnie powiedzieć:tak:
MADZIAS hehe dzieciaczki lubia być na gołej pupci ale właśnie jak piszesz że wtedy zdarza się siusiu zrobić:laugh2:
JUSTYŚ ja miałam tak że najpierw krew pobrana i potem po godzinie jeszcze raz z tym że ja miałam glukoze 50g przy 75 g pobiera się po 2 godzinach krew:tak:
MAGGIE a czemu miałaś 3 razy pobieraną krew:eek:

ciekawe jak mi wyjda te badania tym bardziej,ze ostatnio brat mial problemy,a jak zawsze mierzylam u taty to mialam ponizej normy ale ja tam jestem dobrej mysli:),
Patrysiu a jak ty sie czujesz??

ciekawe jak mi wyjda te badania tym bardziej,ze ostatnio brat mial problemy,a jak zawsze mierzylam u taty to mialam ponizej normy ale ja tam jestem dobrej mysli:),
Patrysiu a jak ty sie czujesz??
będzie dobrze:tak:a o tych kolkach brzusia itp.to tez wiem że to jest sprawka wiązadeł które się rozciągaja bo i maluszek wiekszy itp.:tak:

Ja się dobrze czuje ale tak niedawno mnie cos brzusio zaczął twardnieć i boleć ale to pewnie skurcze przepowiadające:tak:bo też i przechodza:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry