• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie kochane,

I ja chciałabym się dopisać do listy staraczek w 2009r. Miejmy nadzieję, że mikołaj wszystkim starającym przyniesie prezencik - fasolkę.

Pozdrawiam was serdecznie

Hej dziewczyny

Doczytalam zaleglosci, m idzie dzisiaj na nocke a ja do szkoly wiec wpadne pozniej. Od jutra biore sie za pisanie pracy, mam dwie do napisania a czas ucieka. Wlasnie sobie uswiadomilam, ze na przyszly tydzien moze bedzie juz cos wiadomo czy sie udalo czy nie.
Mykam robic obiad- pieczone ziemniaczki taki jak sie robi w kosciolku tylko go brak wiec beda w garnku na gazie- mniamu :)

Witam nowe dziewczyny- Milusia jestes z moich stron- mieszkalam kiedys tzn 5 lat temu prawie w Myslowicach

Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:
A ja włąsnie weszłam na internet i widze, że o mnie myślicie:-d
bardzo mi miło.....
A ja zrobiłam ten cholerny test
i znowu wyszedł taki cień
nie wiem, ale wydaje mi się, że nie jestem w ciąży, bo myśle, że ta kreska powinna być już na tyle widoczna żebym nie musiała domyślać się jej istnienia:-(:-(:-(:-(
dzisiaj rano się poryczałam z tego wszystkiego i mam takiego doła, że nawet nie poszłam na uczelnie.....
Kochana idź jutro na betkę:tak: trzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien:tak:

Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia:tak::biggrin2: Było fantastycznie!!:cool2::-D:rofl2: Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc:cool2: Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem:) z taką śliczną lalą:-D nawet łóżeczko itp:tak:Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam:biggrin2: I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp:tak::biggrin2:

Kochana idź jutro na betkę:tak: trzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien:tak:
To super,że Ci sie podobało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry