P
patrysia*
Gość
przykro mi:-(u mnie znow zalamka tu brat mial dobre wyniki,a dzisiaj byl w klinice i jutri znow do szpitala tylko,ze gdzie indziej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przykro mi:-(u mnie znow zalamka tu brat mial dobre wyniki,a dzisiaj byl w klinice i jutri znow do szpitala tylko,ze gdzie indziej![]()
witam i zycze aby prezent sie udałWitajcie kochane,
I ja chciałabym się dopisać do listy staraczek w 2009r. Miejmy nadzieję, że mikołaj wszystkim starającym przyniesie prezencik - fasolkę.
Pozdrawiam was serdecznie

:-u mnie znow zalamka tu brat mial dobre wyniki,a dzisiaj byl w klinice i jutri znow do szpitala tylko,ze gdzie indziej![]()

Było fantastycznie!!

Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc
Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem
nawet łóżeczko itp
Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam
I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp

Kochana idź jutro na betkęA ja włąsnie weszłam na internet i widze, że o mnie myślicie:-d
bardzo mi miło.....
A ja zrobiłam ten cholerny test
i znowu wyszedł taki cień
nie wiem, ale wydaje mi się, że nie jestem w ciąży, bo myśle, że ta kreska powinna być już na tyle widoczna żebym nie musiała domyślać się jej istnienia:--
-
-(
dzisiaj rano się poryczałam z tego wszystkiego i mam takiego doła, że nawet nie poszłam na uczelnie.....
trzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien
To super,że Ci sie podobało :-)Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzeniaByło fantastycznie!!
Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc
Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem
z taką śliczną lalą
nawet łóżeczko itp
Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam
I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp
Kochana idź jutro na betkętrzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien
![]()