• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej, hej :-) nie zdążyłam już wczoraj zajrzeć po pracy do Was. Skończyliśmy remont łazienki i musiałam trochę ogarnąć tej majdan :-) Ale cieszę się, że już mamy to za sobą :rofl2::tak::rofl2:.

Byliśmy dzisiaj z mężem w banku wypytać o kredyty hipoteczne.... ale masakra, te oprocentowanie kredytu dobija :wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opłaca się myśleć o tym narazie. PORAŻKA TOTALNA !!! Powkurzałam się więc trochę... ech...

reklama
Madziu - no to super. He he pewnie go przycisnęło to i z ceny zszedł. :-D

A ja chciałam porządki zrobić na zamkniętym i nachrzaniłam. :eek:

Wrrrrrrrrrrrrr....... nie umiem tego naprawić. Chyba trzeba być moderatorem. Ciekawe jak to załatwić.

Dobra uciekam niestety bo musze gdzieś podjechać. Pewnie do 21 dotre przez lapka.

Ostatnia edycja:
Agniesiak - ja też zastanawiałam się nad szkołą rodzenia, ale jeszcze nie wiem... ale cieszę się, że jesteś zadowolona i podoba Ci się :-).

Justys - kochana... przykro mi, że bratu się nie poprawia, ale napewno będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki. Nie martw się - musi być dobrze :tak:. Sama mam braci i wiem jakie to czasem zmartwienie... ale od tego ma się rodzeństwo :-)

Ola - miłego i szybkiego pisania prac :-) Ja też powinnam, ale coś nie mogę się zabrać za to... hehe...

Maggie - Ty rzeczywiście już blisko mety jesteś :-). Fajnie. To niedługo Madzi Kacperek będzie miał towarzystwo, przestanie być jedynakiem mamusiek staraczek :-D:-D:-D.

Hej, hej :-) nie zdążyłam już wczoraj zajrzeć po pracy do Was. Skończyliśmy remont łazienki i musiałam trochę ogarnąć tej majdan :-) Ale cieszę się, że już mamy to za sobą :rofl2::tak::rofl2:.

Byliśmy dzisiaj z mężem w banku wypytać o kredyty hipoteczne.... ale masakra, te oprocentowanie kredytu dobija :wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opłaca się myśleć o tym narazie. PORAŻKA TOTALNA !!! Powkurzałam się więc trochę... ech...
No masakra jest z kredytami:wściekła/y:

A bo chciałam te nasze z rozmowy z początku z pierwszego dnia wywalić bo tam nic nie było i zrobić wątek do rozmów takich normalnych/ogłoszeń i się nie pokasowało tak jak chciałam i tej dyskusji też się wywalić nie da.

Maggie jak jesteś jeszcze to chciała się zaytać... to zdjęcie co jest na Twoim profilu to jest z tzw. usg 4D ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry