Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak takA'propos bobovity to widzę, że Kacperek leci do przodu jak burza :-):-). No i bardzo dobrze trzeba chłopczyka wesprzeć głosami![]()
Tak tak tak)

. Za każdym razem jak wchodzę na forum to klikam punkciki dla Kacperka 
:-). Mam nadzieję, że wygracie :-):-)Dziękujemy:-)Spoko Madzia, głosy już na dzisiaj oddane :-). Za każdym razem jak wchodzę na forum to klikam punkciki dla Kacperka
:-). Mam nadzieję, że wygracie :-):-)
Nom juz jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzeniaByło fantastycznie!!
Już nie moge się doczekac następnego tygodnia i zajęc
Wogóle sala duża, duża scena na której są materace, piłki wielkie z rączkami do cwiczeń, koce itp. Kąt do uczenia sie opieki na bobaskiem
z taką śliczną lalą
nawet łóżeczko itp
Normalnie w szoku byłam jak tam weszłam
I taki piekny pastelowy groszkowy kolorek na ścianie i pełno plakatów o dzidziusiach, fizjologii kobiety itp
Kochana idź jutro na betkętrzymam kciuki!! U mnie było długo, długo cien
![]()

A ILE ZAPLACICIE ZA AUTKO?BO OSTATNIO SUMA BYŁA POWALAJĄCA,,,,W czwartek oddajemy samochód do zrobienia,facet zszedł nam z ceny:-)

PYCHOTA

Już mnie nie było,ale tak te fotki z 3d/4dMaggie jak jesteś jeszcze to chciała się zaytać... to zdjęcie co jest na Twoim profilu to jest z tzw. usg 4D ??