Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maggie jak dla mnie ten mój bujaczek jest super,nic mi w nim nie brakuje:-)Madziu - czy jesteś zadowolona z Twojego bujaczka? Czegoś Ci w nim brakuje/coś Cie wkurza? Mam sobie wybrać jaki chce i zastanawiam się czy szperać i szukać czy sobie taki wziąć.
p.s. Jutro M. jedzie odebrać łóźeczko ;-)
No właśnie tak myślałam że nie ma co przesadzać i kupować nie wiadomo czego. Rzuce okiem co tam jest w kwestii wyboru ale napinać się nie zamierzamMaggie jak dla mnie ten mój bujaczek jest super,nic mi w nim nie brakuje:-)
Ale możesz coś jeszcze poszukać
To super,że jedzie po łóżeczko:-)

To Mały pluskacz pewnie przeszczęśliwyA my już po kąpcianiu:-)

Pewnie te najpotrzebniejsze rzeczy jak będą to będziesz spokojna:-)No właśnie tak myślałam że nie ma co przesadzać i kupować nie wiadomo czego. Rzuce okiem co tam jest w kwestii wyboru ale napinać się nie zamierzam
Tak już sobie myśle że jak łóżeczko będzie i jeszcze wózek to tak spokojniejszą głowę będę miała i niech się dzieje co chce![]()
NioooooTo Mały pluskacz pewnie przeszczęśliwy![]()

:-) No nie dziwie Ci się. Ja się zastanawiam jaką datę ja będę wspominać.Pewnie te najpotrzebniejsze rzeczy jak będą to będziesz spokojna:-)
Ja ostatnio jakoś tak wspominam bardzo często 27 lipca:-):-)

Ciekawe ciekawe:-):-) No nie dziwie Ci się. Ja się zastanawiam jaką datę ja będę wspominać.![]()