maggie_f
Fanka BB :)
Ooooooo, a jakie wybrałaś? Bo linka żadnego nie widziałamJutro przyślą mi nosidełko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooooooo, a jakie wybrałaś? Bo linka żadnego nie widziałamJutro przyślą mi nosidełko![]()
Oj no to szkoda :-( Rzeczywiście :-( A może jednak pożyczcie?Czy kiepskie relacje macie?Kurcze troche mi smutno:-(
Z wyjazdu do Karpacza nici no bo auto tydzień u mechanika,ale to nawet nie o to chodzi,a o to że w niedziele mieliśmy jechać do rodziców i dupa:-( Busem z małym nie będe sie pchać,a od teściów nie chcemy auta pożyczać
Nie tu nie o to chodzi,ale wiesz ja nie lubie pożyczać.Wiesz jakby coś to potem będzie afera.Pojedziemy jak nasz będzie zrobiony:-)Chyba z forum się cos dzieje bo mnie wywala co jakiś czas.
A nosidełko full wypas ;-)
Oj no to szkoda :-( Rzeczywiście :-( A może jednak pożyczcie?Czy kiepskie relacje macie?
No tak, w sumie ja też nie lubie pożyczać.Nie tu nie o to chodzi,ale wiesz ja nie lubie pożyczać.Wiesz jakby coś to potem będzie afera.Pojedziemy jak nasz będzie zrobiony:-)
Jutro po pracy jedziemy na zakupy,żeby nie dźwigać potem wody,czy soków i jade do Baby maxxa może coś Bąbelkowi kupie:-)

On to ma dobrze - chociaż Klucha też nie ma co narzekać 

Maggie to zależało od dnia,chociaż rano prawie codziennie biegałam do warzywniaczka po owocki,a jak już wróciłam to siły było brakNo tak, w sumie ja też nie lubie pożyczać.
He he to Kacperek się pewnie jutro obłowi.On to ma dobrze - chociaż Klucha też nie ma co narzekać
Kurcze Madziu Ty też na końcówce byłaś taka zmęczona i śpiąca. Ja to nie wiem co się ze mną dzieje od 3 dni.![]()

2 dni temu mi przysłali, ze mi się kończy transfer i zwolnią mi prędkość i kupiłam sobie dodatkowe MB i dzisiaj znowu dostałam, że mi sie transfer kończy od czego
od siedzenia troche na forum i NK
Paula ja też teraz tak mam,czekam na nowe mb bo domówiłamAle się wkurzyłam na mój internet2 dni temu mi przysłali, ze mi się kończy transfer i zwolnią mi prędkość i kupiłam sobie dodatkowe MB i dzisiaj znowu dostałam, że mi sie transfer kończy od czego
od siedzenia troche na forum i NK
justynko trzymam kciuki za brata
madziass nosidełko super :-)