• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Maggie czytałam na zamkniętym;-)
A ja chyba sie wybiore do fryzjera,a potem w domku zafarbuje włoski bo już sobie kupiłam farbe
Ok ;-)
Ja włoski zostawiłam w spokoju narazie. Ze dwa miesiące temu podcięłam. Kolorku nie robie żadnego - z 1,5 roku temu pożegnałam się z farbami i mam swój naturalny kolor. Grzywke sobie zapuściłam i teraz często gęsto w koński ogon wiążę - będzie praktycznie przy Klusce. Pewnie podetne po porodzie bo chyba się sypią troche włosy przez te wariacje hormonalne :eek:

Ok ;-)
Ja włoski zostawiłam w spokoju narazie. Ze dwa miesiące temu podcięłam. Kolorku nie robie żadnego - z 1,5 roku temu pożegnałam się z farbami i mam swój naturalny kolor. Grzywke sobie zapuściłam i teraz często gęsto w koński ogon wiążę - będzie praktycznie przy Klusce. Pewnie podetne po porodzie bo chyba się sypią troche włosy przez te wariacje hormonalne :eek:
:-)
Maggie powiem Ci szczerze,że mi teraz strasznie włosy wychodzą no ale tak ma niby być,że po porodzie wychodzą
Mi sie podoba fryzurka,że tył jest krótszy a przód dłuższy,wiecie o co mi chodzi??

Maggie powiem Ci szczerze,że mi teraz strasznie włosy wychodzą no ale tak ma niby być,że po porodzie wychodzą
Mi sie podoba fryzurka,że tył jest krótszy a przód dłuższy,wiecie o co mi chodzi??:-)
Wiesz co, ja na wychodzenie mam sposób - jest takie coś co się nazywa Wax - śmierdzi troche i chyba z pół godziny sie trzyma na głowie ale super skuteczne.
Raz mnie uratowało i moją babcia po operacji na tarczyce jak prawie wszystkie włosy straciła to zaczęła używać i po miesiącu miała super.

A z fryzurką ja wiem o co chodzi i zawsze tak chciałam mieć ale mam za cienkie włosy.

reklama
Dotarlam po zajeciach- jak zwykle tylko moj referat nieoceniony a mial byc juz dwa tygodnie temu, ale dupa kij mu w ...
Wlasnie zjadlam pol tabliczki Milki melcznej i popilam pepsi haha gdzie ta moja dieta
Maggie ja po cichu powiem ze pewnie ze 2 tyg Ci zostaly Kochana
Madzia- super nosidelko- oby sie spisalo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry