• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

też bym cos już z włosami zrobiła ale ostatnio się zraziłam i powiedziałam, że juz nigdy w życiu nie pójdę z kartką do fryzjera
A co sie stało??
Wiesz co, ja na wychodzenie mam sposób - jest takie coś co się nazywa Wax - śmierdzi troche i chyba z pół godziny sie trzyma na głowie ale super skuteczne.
Raz mnie uratowało i moją babcia po operacji na tarczyce jak prawie wszystkie włosy straciła to zaczęła używać i po miesiącu miała super.

A z fryzurką ja wiem o co chodzi i zawsze tak chciałam mieć ale mam za cienkie włosy.

Ja mam właśnie grube,zawsze narzekałam,że mam ich za dużo ale teraz mówie,że chyba łysa zostane

reklama
Wiesz co, ja na wychodzenie mam sposób - jest takie coś co się nazywa Wax - śmierdzi troche i chyba z pół godziny sie trzyma na głowie ale super skuteczne.
Raz mnie uratowało i moją babcia po operacji na tarczyce jak prawie wszystkie włosy straciła to zaczęła używać i po miesiącu miała super.

A z fryzurką ja wiem o co chodzi i zawsze tak chciałam mieć ale mam za cienkie włosy.

Jak bylam w Polsce w pazdzierniku to kupilam Dercos kapsulki i szampon-ciekawa jestem czy podziala, koncze teraz kuracje tabletek z serii silica a potem biore sie za wlosy od zewnatrz

Dotarlam po zajeciach- jak zwykle tylko moj referat nieoceniony a mial byc juz dwa tygodnie temu, ale dupa kij mu w ...
Wlasnie zjadlam pol tabliczki Milki melcznej i popilam pepsi haha gdzie ta moja dieta
Maggie ja po cichu powiem ze pewnie ze 2 tyg Ci zostaly Kochana
Madzia- super nosidelko- oby sie spisalo
Super dieta - przebije Cie bo ja zjadłam dziś całą tabliczke mlecznej Milki - za jednym razem :-D:-D:-D
2 tygodnie :szok::szok::szok:- Kobieto skąd to wytrzasnęłaś? Wróżka czy czarownica z Ciebie? :-D:-D:-D

Super dieta - przebije Cie bo ja zjadłam dziś całą tabliczke mlecznej Milki - za jednym razem :-D:-D:-D
2 tygodnie :szok::szok::szok:- Kobieto skąd to wytrzasnęłaś? Wróżka czy czarownica z Ciebie? :-D:-D:-D

Both Maggie- ja mam talent do krakania i czesto sie spelnia- ale dasz rade Kobieto :cool:
Ano i Was jest 1 i pol do podzialu czekolady a ja jedna- ale co tam humor mi sie poprawil przynajmniej lol

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry