Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba nigdzie nie mam, najbrzydziej skóra wygląda wokół pępka - miałam kiedyś kolczyk niestety i nie fajnie to teraz wygląda. Kurcze, tyłka dawno nie oglądałam bo na ten cellulit patrzeć nie mogeA na brzuszku masz rozstępy?
Ja mam na tyłku![]()

Chudzinko a gdzie ty ten tłuszczyk widzisz co pisałaś wyżej??chyba nigdzie nie mam, najbrzydziej skóra wygląda wokół pępka - miałam kiedyś kolczyk niestety i nie fajnie to teraz wygląda. Kurcze, tyłka dawno nie oglądałam bo na ten cellulit patrzeć nie moge![]()

Dobre pytanie. Ostatnio Pan do mnie dzwonił z ankietą z Norauto i pyta się o wiek a ja palnęłam 27. A potem tak siedze i myśle i niezła jestem bo rok sobie dodałam. 26No mi coś odbija z tym murzynkiem,ale to Maggie takie fajne przepisy daje
Maggie a ty ile masz lat??:-)

No pewniena zamkniętym napisze moja namiary na NK jeśli oczywiście chcecie![]()

Na dupsku, udach, łydkach - moje nogi to porażka - serio. Mam nadzieje że to zejdzie.Chudzinko a gdzie ty ten tłuszczyk widzisz co pisałaś wyżej??![]()
29Na dupsku, udach, łydkach - moje nogi to porażka - serio. Mam nadzieje że to zejdzie.
Madzia - zrób ciasteczka ryżowe - one są boskie.
A Ty masz chyba 28-29?