Paulina446
mamy czerwcowe 2006
Dobranoc :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziu - z ręką na sercu - nie pamiętam
A wogóle to Dzień Dobry - mamy już czwartek.
Z przyczyn technicznych spadam ;-) ale wpadne za pare godzin.

Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpiszCześć Dziewczynki,
Miłego dnia, mówiłam że wpadne za pare godzin.
Ale miałam lipną noc. Do 2 kręciłam się w łóżku stękając. Nie mogłam zasnąć. A potem co chwile się budziłam. O 6 wstałam bo już miałam dosyć. No i tak sobie ogarniam rzeczy które mi wpadają do głowy. Ech, pewnie za 2-3 h będę nieprzytomna.
A Wy z Kacperkiem jak po nocce?Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpisz
Dla Ciebie dużo rzeczy Ci brakuje,czy jeszcze nic nie masz??:-)

Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepachA Wy z Kacperkiem jak po nocce?
Coś tam mam dla siebie - jakieś koszule podostawałam, apteke też zaliczyłam. Troche na allegro higienicznych rzeczy przy okazji Kluska zamówiłam. Musze liste rzeczy do szpitala przejrzeć. Tylko że to żadna frajda. Małemu się super kupuje a dla samej siebie sie nie chce.![]()

Bo na forum za długo siedzisz.Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepach
Po nocce nawet ok,tylko sie późno położyłam i niemrawa jestem![]()

Kurcze musze się zebrać wkońcu i posprawdzać czego mi brakuje bo jakby się coś na tym poniedziałkowym KTG okazało to liiiiiiiipa będzie :-(I jeszcze co chwile mnie pytał- Oddajemy samochód?? Boi sie o swoją renówke żeby mu nie popsuli
![]()

Skąd ja to znam - dla tych samochodów to potrafią być bardziej czuli niz dla Kobitek swoich.