• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu - z ręką na sercu - nie pamiętam

A wogóle to Dzień Dobry - mamy już czwartek.

Z przyczyn technicznych spadam ;-) ale wpadne za pare godzin.

U mnie jeszcze sroda- ale uciekam juz spac

Dobranoc i do juta

Załączniki

• dobranoc.jpeg
    dobranoc.jpeg
    3,6 KB · Wyświetleń: 55
Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia, mówiłam że wpadne za pare godzin. :-D

Ale miałam lipną noc. Do 2 kręciłam się w łóżku stękając. Nie mogłam zasnąć. A potem co chwile się budziłam. O 6 wstałam bo już miałam dosyć. No i tak sobie ogarniam rzeczy które mi wpadają do głowy. Ech, pewnie za 2-3 h będę nieprzytomna.

Cześć Dziewczynki,

Miłego dnia, mówiłam że wpadne za pare godzin. :-D

Ale miałam lipną noc. Do 2 kręciłam się w łóżku stękając. Nie mogłam zasnąć. A potem co chwile się budziłam. O 6 wstałam bo już miałam dosyć. No i tak sobie ogarniam rzeczy które mi wpadają do głowy. Ech, pewnie za 2-3 h będę nieprzytomna.
Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpisz
Dla Ciebie dużo rzeczy Ci brakuje,czy jeszcze nic nie masz??
:-)

Bidulko to sobie nie pospałaś.Może w dzień troche pośpisz
Dla Ciebie dużo rzeczy Ci brakuje,czy jeszcze nic nie masz??:-)
A Wy z Kacperkiem jak po nocce?

Coś tam mam dla siebie - jakieś koszule podostawałam, apteke też zaliczyłam. Troche na allegro higienicznych rzeczy przy okazji Kluska zamówiłam. Musze liste rzeczy do szpitala przejrzeć. Tylko że to żadna frajda. Małemu się super kupuje a dla samej siebie sie nie chce. :-D

A tak w ogóle to cześć dziewczynki:-)
Jakaś zamotana jestem,coś głowa mnie ćmi. Mój T właśnie jedzie z samochodem do mechanika,ale widze że sie jeszcze zastanawia

A Wy z Kacperkiem jak po nocce?

Coś tam mam dla siebie - jakieś koszule podostawałam, apteke też zaliczyłam. Troche na allegro higienicznych rzeczy przy okazji Kluska zamówiłam. Musze liste rzeczy do szpitala przejrzeć. Tylko że to żadna frajda. Małemu się super kupuje a dla samej siebie sie nie chce. :-D
Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepach:-D
Po nocce nawet ok,tylko sie późno położyłam i niemrawa jestem :eek:

reklama
Wiem,że dla siebie sie nie chce.Ale ja tak do końca przygotowana nie byłam na szpital i jak mnie lekarz wysłał to latałam jeszcze po sklepach:-D
Po nocce nawet ok,tylko sie późno położyłam i niemrawa jestem :eek:
Bo na forum za długo siedzisz. :-D:-D:-D Kurcze musze się zebrać wkońcu i posprawdzać czego mi brakuje bo jakby się coś na tym poniedziałkowym KTG okazało to liiiiiiiipa będzie :-(
:-D:-D I jeszcze co chwile mnie pytał- Oddajemy samochód?? Boi sie o swoją renówke żeby mu nie popsuli:-D
:-D:-D:-D Skąd ja to znam - dla tych samochodów to potrafią być bardziej czuli niz dla Kobitek swoich. :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry