Justys84
Fanka BB :)
CzescCześć dziewczynki
Widze,że ja dzisiaj pierwsza i znowu niewyspanaAle może potem sie położe
Miłego dnia
hallo jest tu kto
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
CzescCześć dziewczynki
Widze,że ja dzisiaj pierwsza i znowu niewyspanaAle może potem sie położe
Miłego dnia
Napisze Ci coś na PWna jaki watek sie ''C''przeniosla??
ok:-)Napisze Ci coś na PW
Byliśmy ale wiesz co drogie tam buty,także nawet zniżce to dużo wychodzia jak tam po weekendzie byliscie w tym auchanie kupilas jakies butki w ccc ?
Dobrze,że masz blisko,u mnie świeci słoneczkoale u mnie dzis pogoda wieje jak nie wiem dobrze,ze mam blisko do lekarza
Wiem,że masz stresa,ale będzie dobrze:-)a ja jak zwykle mam stresawczoraj mnie maluszek tak skopal,ze szok pierwszy raz widzialam jak mi sie brzuch poruszyl moj M tez ale mu sie dziubek usmiechnal
)
Madziu, przyjaciółka całkiem całkiem. Pogadałyśmy troche i wie że dobrze zrobiła. Nic na siłeOdpoczywaj kochana
A jak przyjaciółka??
Nasza "Cl....." przeniosła sie na inny wątek
Poszłyśmy na lody i wiecie co .... prawie sie zatrułam. W wieci na Gr.... - zamówiłam sobie deser z lodami i brzoskwiniami i dostałam sfermentowane brzoskwienie!!! Pańcia do mnie że jestem w ciąży i mam inny smak. A ja do niej że koleżanka też próbowała i w ciąży nie jest i też czuje że sfermentowane. Normalnie jakby nagazowane były. To Pańcia mi wiaderko przynosi i mówi że próbowała i że dobre. To ja jej żeby z mojego deseru spróbowała. Oddała mi kase, ja sie powydzierałam że połowa klientów uciekła. No to supera ja jak zwykle mam stresawczoraj mnie maluszek tak skopal,ze szok pierwszy raz widzialam jak mi sie brzuch poruszyl moj M tez ale mu sie dziubek usmiechnal
)

Oj ja też sobie nie wyobrażam:-)na ja mam caly czas wlaczony tvn i nie wyobrazam sobie czworki na raz,nawet trojkidzisiaj andrzejki moze wyskoczymy gdzies z M na jakis soczek jak po lekarzu bedzie ok
![]()
No wiesz co co za ludzie,dobrze że tego nie zjadłaśDzień doberek,
Madziu, przyjaciółka całkiem całkiem. Pogadałyśmy troche i wie że dobrze zrobiła. Nic na siłePoszłyśmy na lody i wiecie co .... prawie sie zatrułam. W wieci na Gr.... - zamówiłam sobie deser z lodami i brzoskwiniami i dostałam sfermentowane brzoskwienie!!! Pańcia do mnie że jestem w ciąży i mam inny smak. A ja do niej że koleżanka też próbowała i w ciąży nie jest i też czuje że sfermentowane. Normalnie jakby nagazowane były. To Pańcia mi wiaderko przynosi i mówi że próbowała i że dobre. To ja jej żeby z mojego deseru spróbowała. Oddała mi kase, ja sie powydzierałam że połowa klientów uciekła.
No to super![]()