• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja też wierze że się uda dotrwać ze spokojem do świąt:tak:

Ciekawe jak nasz MAGGIE :tak:
KROCZEK ach słowo choinka mmmm tak świątecznie niedługo bedzie się robić:-)
AGNIESIAK normalnie nam tu nieźle kulinarna się zrobiłaś:-)a powiedz kiedy masz wizyte i jak maluszek się czuje:-)
MADZIAS a kiedy będzie koniec głosowania widze ze Kacperek ma duuuzo głosów oby tak dalej:-)
JUSTYŚ zakupy ach ja już moge zrobić papa nawet świątecznych zakupów nie zrobie prezenty ach no trudno ale odbije sobie to za rok:-p
Patrysiu co miesiąc wybierają dzieciaczka ja dałam zdjęcie na listopad. Ale konkurs trwa do końca roku:-)

reklama
Kochana dużo zdrówka,wszystko będzie dobrze z bąbelkiem.Kuruj sie i nie denerwuj

Dzięki Madzia, ale boję się jak nie wiem co o swojego dzidziusia, wiem, że nie powinnam ale to silniejsze ode mnie. To już 17 tydzień, brzucha prawie nie widać, ruchów prawie nie czuję i jeszcze te antybiotyki cholerne....

Justys gratuluję synka:-)

Partysia trzymaj się cieplutko i miłego leżenia ... poleżymy sobie teraz razem :tak: będzie raźniej:tak:

Kasiu ale Cie miło przeczytać :tak::tak::tak::-):-):-) Zaciskamy z Kluskiem piąsteczki.
Co do latających ptaszysk to się uśmiałam że szok.
Chyba zrobie jakieś zestawienie z obstawieniem terminów ;-)

Do 20 grudnia??? - mało konkretna jesteś :-D:-D:-D Ale z tymi 3h to byłby czad :tak::tak::tak:

Dobra wiec mysle miedzy 15 a 19 grudnia :-D

Cześć kochane :)

U mnie totalna porażka.... leże w domu na zwolnieniu.... mam ostre zapalenie gardła ze zmianami ropnymi, stan tuż przed anginą :-(:-( Biorę antybiotyki i całą listę innych lekarstw, jestem przerażona i wyć mi się chcę cały czas :-( Tak bardzo martwię się o swojego bąbelka, żeby tylko nic mu się nie stało .... :-(:-(:-( do tego cholernie mnie boli to gardło ... domowe sposby kuracji nie pomogły na długo .....

Oj kuruj sie bidulko

Ja siedze w pracy ale udalo mi sie pozalatwiac na studiach co trzeba, wiec trzymajcie kciuki za dwie prezentacje zebyposzly gladko. Dzisiaj mija 30 dzien cyklu- wiec czekam na sobote ja na zbawienie :sorry: oby oby- chociaz mam zle przeczucia- ale coz co bedzie to bedzie

Acha- Madziu ja tez glosuje codziennie- ladnie Kacperkowi konto rosnie :)
Buzki

Dzięki Madzia, ale boję się jak nie wiem co o swojego dzidziusia, wiem, że nie powinnam ale to silniejsze ode mnie. To już 17 tydzień, brzucha prawie nie widać, ruchów prawie nie czuję i jeszcze te antybiotyki cholerne....

Justys gratuluję synka:-)

Partysia trzymaj się cieplutko i miłego leżenia ... poleżymy sobie teraz razem :tak: będzie raźniej:tak:
Wiem że sie denerwujesz,niedługo poczujesz ruchy:-)
U ginka byłaś i było wszystko oki przecież

Dobra wiec mysle miedzy 15 a 19 grudnia :-D

Oj kuruj sie bidulko

Ja siedze w pracy ale udalo mi sie pozalatwiac na studiach co trzeba, wiec trzymajcie kciuki za dwie prezentacje zebyposzly gladko. Dzisiaj mija 30 dzien cyklu- wiec czekam na sobote ja na zbawienie :sorry: oby oby- chociaz mam zle przeczucia- ale coz co bedzie to bedzie

Acha- Madziu ja tez glosuje codziennie- ladnie Kacperkowi konto rosnie :)
Buzki
Trzymamy z Kacperkiem kciuki:tak:
Dziękujemy za głosy:-)

Wiem że sie denerwujesz,niedługo poczujesz ruchy:-)
U ginka byłaś i było wszystko oki przecież

Wczoraj byłam zapytać o ten antybiotuk co dostałam czy mogę go brać....kazałami przyjść 10 grudnia na wizytę żeby zobaczyć co z dzidziusiem... ale znacie taki antybiotyk amotaks dis ??? Trochę się o nim naczytałam ale nie ma nic pocieszającego i dostałam syrop bioaron c i mucosolvan - też nie jestem w 100% przekonana, że jest bezpieczny. Ale lekarka co mi przepisywała to sama niedawno rodziła więc mówiła, że rozumie moje obawy i z pełną świadomością mi to przepisuje a moja dr powiewdziała, że skoro jest taka konieczność to mam brać a potem przyjść na kontrolę ....

Sorry, że Was zanudzam swoimi problemami i tak truję .... jestem poprostu lekko przerażona i miałam nadzieję, że kto jak kto ale wy zrozumiecie te obawy.... ale mam nadzieję, że będzie ok ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wczoraj byłam zapytać o ten antybiotuk co dostałam czy mogę go brać....kazałami przyjść 10 grudnia na wizytę żeby zobaczyć co z dzidziusiem... ale znacie taki antybiotyk amotaks dis ??? Trochę się o nim naczytałam ale nie ma nic pocieszającego i dostałam syrop bioaron c i mucosolvan - też nie jestem w 100% przekonana, że jest bezpieczny. Ale lekarka co mi przepisywała to sama niedawno rodziła więc mówiła, że rozumie moje obawy i z pełną świadomością mi to przepisuje a moja dr powiewdziała, że skoro jest taka konieczność to mam brać a potem przyjść na kontrolę ....
Agapasku ty nie czytaj o tych lekach bo sie będziesz martwić.Będzie dobrze,pójdziesz 10 na wizyte i lekarz wszystko zobaczy

AGAPAS nie smuć się najważniejsze że dzidzia zdrowo rośnie:tak:ruchy to dopiero sie tak czuje w 20 tc :tak:antybiotykami sie nie martw niekiedy trzeba je brac skoro maja pomóc to jak nic tylko słuchać się gina:tak:ps.no to leżymy:rofl2:
OLA kciuki;-)

Właśnie ani Kroptusia,ani Nektarynka sie nie odzywa
Ja tez je pamiętam ale daaaawno ich nie "widziałam" na tym wątku:-(

Cześć kochane :)

U mnie totalna porażka.... leże w domu na zwolnieniu.... mam ostre zapalenie gardła ze zmianami ropnymi, stan tuż przed anginą :-(:-( Biorę antybiotyki i całą listę innych lekarstw, jestem przerażona i wyć mi się chcę cały czas :-( Tak bardzo martwię się o swojego bąbelka, żeby tylko nic mu się nie stało .... :-(:-(:-( do tego cholernie mnie boli to gardło ... domowe sposby kuracji nie pomogły na długo .....
Kochana kuruj się i nie zamartwiaj się, będzie dobrze.. Wyzdrowiejesz a maluszkowi nic nie będzie, bo jak mama zdrowa i szczęśliwa to maleństwo też:tak::-)

AGNIESIAK normalnie nam tu nieźle kulinarna się zrobiłaś:-)a powiedz kiedy masz wizyte i jak maluszek się czuje:-)
A co;-) Jakoś teraz w ciąży mnie zebrało na gotowanie:-D Normalnie aż się sama dziwię, ze tak eksperymentuję;-)Ale dobrze, cieszę się z tego:tak::-) I jeszcze w ciąży zrobiłam się taka, taka... co myślę to powiem, po prostu:-D Kiedyś to bałam się żeby kogos nie urazic czy coś, a teraz mam to w doopie za przeproszeniem;-):-):-D Nie wiem co ta ciąża ze mną robi:-D
A czuję się znakomicie:tak: Maleństwo tak już kopie, że brzuch mi skacze na wszystkie strony i M się śmieje:tak::-) Także maleństwu chyba dobrze u mamusi;-) Wizytę mam 22 grudnia dopiero, przed samymi świętami.. no ale cóż..;-) Płci jeszcze nie znamy:zawstydzona/y::-D Ale to nie najważniejsze;-)
Dziś ide na drugie spotkanie do szkoly rodzenia i nie moge się doczekac:tak::-) Wychodze o 14:30 z domku bo do szpitala mam kawałek drogi;-)

reklama
Ja na chwile. Zalegam sobie w łóżku. Jutro na 9:15 KTG a dziś może będę miała wyniki moczu.
Jak narazie nic ze mnie nie leci, może troche brązowego śluzu (sorki jeżeli się któraś zgorszyła). Mam więc nadzieje że to był fałszywy alarm i tylko reakcja szyjki na badanie lekarki. Brzuszek się co jakiś czas stawia ale bezboleśnie.
Trzymajcie kciuki za Kluska żeby wszystko było ok i żeby jeszcze chociaż z tydzień poczekał.

agapasku - lekarka wie co robi, a dla maluszka lepiej będzie jak będziesz zdrowa bo tak to jeszcze jego zarazisz.

Patrysiu - trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry