Madziaas
Już jesteś:)
Mój wkońcu zasypia
Mój łobuziak jeszcze nie śpi![]()
Ja oglądam walke Pudziana-zaraz będzie,bo mam mojemu T relacjonować przez tel

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój wkońcu zasypia
Mój łobuziak jeszcze nie śpi![]()

Ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrzeMój wkońcu zasypia
Ja oglądam walke Pudziana-zaraz będzie,bo mam mojemu T relacjonować przez tel

Ale mi narobiłaś ochoty na kisiel,ja mam malinowy chyba albo jabłkowy,będe musiała zrobićA ja już.
Mam kisielek morelowy.
Zaraz Pudzian i Najman się zaczną lać.
A i kurde Brzydula się kończy w grudniu :-(

Ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze
:-)

Dzięki Słońce :-)Maggie no to kich straszna. Ja nie wiem jak to tam u Ciebie jest (i nie wnikam) ale wydaje mi się, że nie jest to odpowiedzialne zachowanie. Przepraszam, że tak piszę ale może to i dobrze, że teraz się o tym przekonasz a nie później. Wiem, ze na pewno miałaś plany i marzenia ale może jednak da się jeszcze to wszystko zrealizować. Sama zdecydujesz. Tak czy siak my tutaj możemy Cię tylko wspomóc psychicznie i duchowo.
Wiesz Święta to taki wyjątkowy czas więc może się spełnią Twoje marzenia czego Ci życzę z całego serca. Tobie i Kluseczkowi
A dziewczynki Justyś ma leżeć i brać nospe dwa razy dziennie, na razie została w szpitalu ale jest dobrze:-)

Ale ten Twój mąż ma z Tobą dobrze![]()

Racja. Madziu przygotuj się bo się zaczyna 
Jestem zwarta i gotowaDzięki Słońce :-)
Oj to dobrze. A z no-spą musi się zaprzyjaźnić. Ja biore chyba od 15 tygodnia i mam już odruchy wymiotne na samą myśl. Ale w sumie to już nie musze. Tylko że po odstawieniu może być szybka akcja.
![]()

Ale widze,że na razie ktoś inny będzie walczył,to dobrze może mój T zdąży na walke :-)

Kurcze śniegi zapowiadali a deszcz pada![]()

Dziękuje:-) Na razie nie moge kiślować bo mi na kolankach Ktoś zalegaDzięki Słońce :-)
Oj to dobrze. A z no-spą musi się zaprzyjaźnić. Ja biore chyba od 15 tygodnia i mam już odruchy wymiotne na samą myśl. Ale w sumie to już nie musze. Tylko że po odstawieniu może być szybka akcja.
No to kiśluj.
Ja głosowałam - na pampersie oddałam 10 głos a na bobovitach nie pamiętam

Madziu to tak wczuj się w rolę komentatora![]()

Ale ma padać i mrozik ma byćKurcze śniegi zapowiadali a deszcz pada![]()