• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ale mi narobilas smaka na kaszke,mniam;)
kurcze wszystkie na zakupki,Kasia juz chyba jedne z ostatnich zakupow,a ja jak zwykle w dzien wigilii,bo moj dopiero ma wolne teraz musza tyle robot pokonczyc ze ciagle go nie ma w domu:(
ide se zrobic kakao moze mnie rozgrzeje bo tak zimno w domu mam ze szok,a nie chce sie tesciowi wpierniczac w piec,bo juz ostatnio uslyszelismy z moim ze za mocno rozgrzewamy piec,a moja farelke oddalam,bo znajomym sie piec rozcieg i oni to juz nie gadam jak maja zimno,a trzeba sobie jakos pomagac:)to im dalismy wszystkie nasze dogrzewacze

reklama
Czesc

Maggie- super ze jestecie juz razem :)

Kinga trzymam kciuki

A u mnie coz, bez zmian, brak @ wiec poszlam do lekarza i ... pobrali mi krew do badan, wyniki za tydzien wiec cala machina sie bedzie krecic. Oficjalnie jestesmy para ktora ma problem, trudno...
Bylam po nocce u lekarza, wrocilam o 9.30 polozylam sie spac i M mnie obudzil o 18 jak wychodzil do pracy, musze sie szykowac do pracy- dobrze ze kanapki do pracy to u mnie robi Moj.

Hej
ja tylko na chwilkę tak mnie choroba rozłożyła, że leże plackiem w łóżku.Sorki ale nie doczytałam. buziaki dla Wszystkich
acha w tym konkursie był błąd już możns głosować raz dziennie

Czesc

Maggie- super ze jestecie juz razem :)

Kinga trzymam kciuki

A u mnie coz, bez zmian, brak @ wiec poszlam do lekarza i ... pobrali mi krew do badan, wyniki za tydzien wiec cala machina sie bedzie krecic. Oficjalnie jestesmy para ktora ma problem, trudno...
Bylam po nocce u lekarza, wrocilam o 9.30 polozylam sie spac i M mnie obudzil o 18 jak wychodzil do pracy, musze sie szykowac do pracy- dobrze ze kanapki do pracy to u mnie robi Moj.
Mój T też idzie na nocke
Trzymam kciuki Olu

Hej
ja tylko na chwilkę tak mnie choroba rozłożyła, że leże plackiem w łóżku.Sorki ale nie doczytałam. buziaki dla Wszystkich
acha w tym konkursie był błąd już możns głosować raz dziennie
Dużo zdrówka Paula,to ja potem zagłosuje,lece małego położyć spać bo już krzyczy

Ja to Madziu mam zwolnienie do końca roku:-D

Paulinko kuruj się i szybko wracaj do zdrowia:tak: Herbatka z cytrynką i miodkiem.

Oleńko nic się nie martw teraz przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoicie:tak:

Ja już przywiozłam mojego wigiliowicza i teraz właśnie śpi. Ja chyba też się położę zaraz bo tak głupio samemu siedzieć a zimno w domku troszkę bo nie ma komu podkładać do pieca jak mojego M nie ma w domku lub śpi.

Justyś na na takie ostatnie zakupki idę jutro ale aż mi się nie chce bo na pewno kupę ludzi się po marketach pałęta.

Ja to Madziu mam zwolnienie do końca roku:-D

Paulinko kuruj się i szybko wracaj do zdrowia:tak: Herbatka z cytrynką i miodkiem.

Oleńko nic się nie martw teraz przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoicie:tak:

Ja już przywiozłam mojego wigiliowicza i teraz właśnie śpi. Ja chyba też się położę zaraz bo tak głupio samemu siedzieć a zimno w domku troszkę bo nie ma komu podkładać do pieca jak mojego M nie ma w domku lub śpi.

Justyś na na takie ostatnie zakupki idę jutro ale aż mi się nie chce bo na pewno kupę ludzi się po marketach pałęta.
No to fajnie,że masz zwolnienie jeszcze:-)
Mój T właśnie idzie na nocke
Ja miałam dzisiaj jechać do marketu,ale jednak jade jutro,pewnie będzie sporo ludzi

Mi sie przed chwilą podniosło ciśnienie,oczywiście podniosła mi je teściowa i szwagierka
:eek:

A co się takiego stało?
Mój T był na dole i one zaczeły mówić coś o Sylwestrze i on mówi,że my jedziemy do rodziców a te wielce zdziwione:wściekła/y::wściekła/y: Mówił mi,że karpia strzeliły i sie patrzą,a on mówi że je poinformował i tyle.Że przecież co roku robimy,że jak na Wigilie jesteśmy tu to na Sylwestra u moich rodziców
Ona nadal chce mi sie wcinać tylko T jej nie pozwolił tym,że nie pytał czy też sie nie zastanawiał tylko poinformował jakie mamy plany

Sie nagadałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry