• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Mój T był na dole i one zaczeły mówić coś o Sylwestrze i on mówi,że my jedziemy do rodziców a te wielce zdziwione:wściekła/y::wściekła/y: Mówił mi,że karpia strzeliły i sie patrzą,a on mówi że je poinformował i tyle.Że przecież co roku robimy,że jak na Wigilie jesteśmy tu to na Sylwestra u moich rodziców
Ona nadal chce mi sie wcinać tylko T jej nie pozwolił tym,że nie pytał czy też sie nie zastanawiał tylko poinformował jakie mamy plany

Sie nagadałam

Madziu i dobrze, że je twój T ukrócił bo to przecież wasza sprawa gdzie spędzicie Święta czy Sylwestra. Oj jak ja nie lubię jak mi się tak ktoś wcina:no:

Bardzo dziekuje za fluidki :happy:

dziewczyny thx za kciuki! trzymajcie mocno :tak:;-)
Trzymamy trzymamy mocnoo
Madziu i dobrze, że je twój T ukrócił bo to przecież wasza sprawa gdzie spędzicie Święta czy Sylwestra. Oj jak ja nie lubię jak mi się tak ktoś wcina:no:
Ja też nie lubie,ona bi sie już do mnie coś gadać bo wie że jej coś odpale:confused2:

Ja też uciekam spać
Dobranoc dziewczynki

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór! :-)

Cześć Dziewczynki,

Ja na chwilke bo zaraz Mały mi się obudzi. Jesteśmy w domku i Igorek musi się przyzwyczaić. W nocy był niespokojny.

Madziu - już Ci wczoraj nie odpisywałam bo byłam padnięta. :-(
Aaaaaaaaa, co można jeść???

Musze ponadrabiać co tam napisałyście. :tak:

Kochanie jak miło Cię znowu tu widzieć. Zaglądałam praktycznie codziennie żeby zobaczyć czy już jesteście w domku czy nie. Cieszę się,że już nie jesteście w szpitalu bo to nieprzyjemna instytucja. :tak: Przesyłam buziaki dla Ciebie i gorące całuski dla Kluska Igorka. Śliczne imię.;-)

z malym wszystko ok,lekarz powiedzial ze pomiary w normie tylko dalej jest polozenia miednicowego,no i nie wiadomo,czy to chlopczyk:),dzidzia byla wstydliwa i nie chciala rozlozyc nozek,no i duzo juz wazy bo 774g nawet lekarz sie zdziwil

Dobrze,że wszystko oki. Może to dziewczynka skoro tak się wstydzi? Hi,hi! :-D

Czesc

Maggie- super ze jestecie juz razem :)

Kinga trzymam kciuki

A u mnie coz, bez zmian, brak @ wiec poszlam do lekarza i ... pobrali mi krew do badan, wyniki za tydzien wiec cala machina sie bedzie krecic. Oficjalnie jestesmy para ktora ma problem, trudno...
Bylam po nocce u lekarza, wrocilam o 9.30 polozylam sie spac i M mnie obudzil o 18 jak wychodzil do pracy, musze sie szykowac do pracy- dobrze ze kanapki do pracy to u mnie robi Moj.

Jak tam u Was wszystko dłuuuugo trwa! :szok: Wyniki dopiero po tygodniu. Nieźle. Może masz prolaktynę wysoką i dlatego brak okresu. Prolaktyna podnosi się nawet wtedy kiedy się denerwujesz. Taka wredna jest.

Hej
ja tylko na chwilkę tak mnie choroba rozłożyła, że leże plackiem w łóżku.Sorki ale nie doczytałam. buziaki dla Wszystkich
acha w tym konkursie był błąd już możns głosować raz dziennie

Zaraz zagłosuję. Kuruj się kochana, kuruj!

Hejka

Melduje ze @ dotarla 2 godziny temu, ale juz teraz mi to wisi bo zaczniemy badania wiec o tyle chociaz dobrze. Zle napisalam o wynikach maja byc do tygodnia, ale ze beda swieta to nie licze ze beda predko- przynajmniej ruszylo cos a nie ze mnie zbyli u lekarza, bo sie balam ze mi powie zebym przyszla po nowym roku, najpierw bede ja badana a potem wezma sie pewnie za meza.

Buzki

Czesc kobitki,a u mnie w domu znowu zimno,pies lezy na poduszce i jeszcze pod kocem i sie trzesie,a ja sie martwie,bo od wczoraj caly czas spi prawie wogole nie je i tak jakby kaszle i ma oczki smutne chyba poczekam do jutra i pojdziemy do weterynarza,ja tu juz na kazdym punkcie jestem przewrazliwiona tak juz mam wole sprawdzic niz mi sie ma psiak meczyc,a moj jutro ostatni dzien w pracy i ma skonczyc wczesniej,jupi:) i wolne ma do poniedzialku:)
Milego dzionka usmiechu i duzo slonka;) u mnie juz swieci

czesc, mam pytanie! jestem 3 dni przed planowanym terminem @, robilam dzis test i wyszedl negatywny, ale temp. w pochwie 37,2. Ostatnia @ mialam 25.11, cykle co 31 dni, wspolzylismy z mezem 8,10 i 12.12.Wlasnie 12 mialam owilacje. Jak myslicie, jest duza szansa na dzidzie?

czesc, mam pytanie! jestem 3 dni przed planowanym terminem @, robilam dzis test i wyszedl negatywny, ale temp. w pochwie 37,2. Ostatnia @ mialam 25.11, cykle co 31 dni, wspolzylismy z mezem 8,10 i 12.12.Wlasnie 12 mialam owilacje. Jak myslicie, jest duza szansa na dzidzie?
ja bym poczekala do dnia spodziewanej@ i zrobila test albo nawet pare dni pozniej,trzymam kciuki za dwie kreseczki:)

Hejka

Melduje ze @ dotarla 2 godziny temu, ale juz teraz mi to wisi bo zaczniemy badania wiec o tyle chociaz dobrze. Zle napisalam o wynikach maja byc do tygodnia, ale ze beda swieta to nie licze ze beda predko- przynajmniej ruszylo cos a nie ze mnie zbyli u lekarza, bo sie balam ze mi powie zebym przyszla po nowym roku, najpierw bede ja badana a potem wezma sie pewnie za meza.

Buzki
Olka trzymam kciuki za badania bedzie dobrze,a lepiej sie sprawdzic moze to tylko hormony ktore trzeba wyregulowac i juz bedzie ok:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM:-)
JUSTYŚ nie martw się ja dopiero jutro jade na zakupy bo także się nie da szybciej;-)ps.może psinka jest chora:sorry:
PAULINA zdrówka zdrówka jak najwięcej:tak:
KINGA testuj:-p
OLA najważniejsze że jest @ czyli poprostu masz długie cykle co teraz czekac na badanka:tak:
MARTUSKA poczekaj do dnia @ i wtedy testuj ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry