Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pij herbatke z cytrynką i miodem,powinna troszke pomócno poczekam poczekam, nie mam innego wyjsciadobrze ze swieta za pasem i troche pracy w domu to moze nie bede o tym myslec. A najgorsze ze jestem przeziebiona i bralam leki ale od dzis mam wolne do konca roku wiec stwierdzilam ze brac nie bede bo nie wiem czy cos jest w brzuszku czy nie.... wiec mecze sie z katarem, bolem zatok itp.
Agniesiar kochana trzymamy z Kacperkiem kciuki oby sie udałoWitam dziewczyny u mnie nic nowego, dziś 9dpo., widoków na fasolkę nie widzę, zero jakichkolwiek objawów, nawet piersi nie zareagowały mimo, ze do tej pory prawie zawsze bolały lub swędziały, więc się nie łudzę :-( Szkoda !! Będę musiała zacząć za kilka dni 13 cykl walki o maluszka - zaczynam mieć tego wszystkiego dość!!!
Madziaas - będziesz chyba musiała sie ze mną podzielić nagrodą kacperka - bo codziennie, mimo, że nie piszę ale zawsze głosuję!!! :-) Cudowny brzdąc!!!
Wszystkim życzę wspaniałych rodzinnych świąt - spełnienia marzeń, zdrówka dla mam, dzieciaczków, ciężarnych i staraczek, oraz ich rodzi!!!
BUZIAKI!!!