Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śliczna kartkaDziewczynki za dwa dni Wigilia i mimo,że ja tu na pewno jeszcze będe chciałabym złożyć Wam życzenia bo nie wszystkie będziecie miały czas tu zajrzeć:-)
:-)Cześć Dziewczynki,
Ja znowu na chwilę.Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek:
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, pełnych Miłości i Ciepła ;-)
Dziękujemy bardzo:-)Cześć Dziewczynki,
Ja znowu na chwilę.Mały wogóle nie chce spać. Tak więc nie mam czasu na nic. Nie wiem kiedy zajrzę więc przyłączam się do życzonek:
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, pełnych Miłości i Ciepła ;-)

No i będe miała wplyw na decyzję
Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia super wiesci:-)Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycieSłyszałam serducho dzidziolka
przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję
No i będe miała wplyw na decyzję
Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia
Akurat w dzień dziadka
Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest
No i wizyty mam juz co 3 tygodnie
Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze
Następna wizyta 12 stycznia
:-)