• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witajcie!!!:-)
Ja dopiero teraz pisze bo byłam rano u gina na wizycie :) Słyszałam serducho dzidziolka:) przepisał mi lek na te moje swędzenie i opuchnięcie w kroczu. Rozmawialiśmy trochę o moim kręgosłupie i powiedział, że jeszcze będziemy rozmawiac na temat porodu by wybrac dla nas najlepsza opcję:tak: No i będe miała wplyw na decyzję :tak: Ah!! No i mam skierowanie na usg, jupi:-) Na usg ide 22 stycznia :) Akurat w dzień dziadka:) Ciekawe czy Dziubas rozłozy nożki pokaże kim jest :D No i wizyty mam juz co 3 tygodnie:) Ah! No i jezeli będe tak dalej się męczyc (nawet podczas mówienia) i dostawac zadyszki to będziemy robic spirometrię i inne badanka. (Kiedyś leczyłam się bo mam zmniejszona pojemnośc płuc o połowe..) No zobaczymy jak to będzie, ale dzidzia zdrowa i to najważniejsze:) Następna wizyta 12 stycznia:):-)
Super,że wszystko oki:-):-)

ja juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie:)
Madziu a jak u Ciebie po zakupach
Maggie daj jakies zdjecia Igorka jak znajdziesz chwile
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete:)

ja juz po zakupach i to bardzo udanych dostalam spodnie od rodzicow moj M dostal koszule i jeszcze kupilam mu spodnie:)
Madziu a jak u Ciebie po zakupach
Maggie daj jakies zdjecia Igorka jak znajdziesz chwile
Agniesiak super,ze wszystko ok! no i moze sie dowiecie w styczniu kto tam sobie mieszka u mnie mial byc chlopaczek a teraz nie wiadomo tak do konca,bo nozki scisniete:)
No to super,że udane zakupki
Ja też po zakupkach,kupiłam jeszcze małemu taki drobiazg;-)

Lece małego kąpać

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..

Czesc dziewczynki wpadłam na chwilke do Was.. zabiegana jestem strasznie, dom, praca, dom, praca i jakos mało czasu na forum.. w kazdym razie chciałam się pochwaliś ze dzis wyszedł mi pozytywny test, wkońcu w 18-stym cyklu starań się udało.. nie wiem jeszcze jakim cudem ale sie udało..

Pozdrawiam wszystkie mamusie i zaciążone, a także staraczki.. nie traćcie nadziei..

Nektarynko GRATULUJĘ! Super prezent na święta! :-D:-D:-D Dawno Cię nie było,a jak już się pojawiłaś to z taką superaśną informacją. Wszystkiego dobrego dla Was! :tak:

Nektarynko tak jak Ci już pisałam Ogromne gratulacje raz jeszcze,spokojnych 9-ciu miesięcy:-)
Super,że sie odezwałaś:-)
Wspaniały prezent na Święta
:-)

reklama
chwilke czasu miałam to i chociaz tutaj napisze co i jak.. fakt ze padam szybko bo senność męczy.. no ale jeszcze nie mam porannych mdłości.. chociaż czasem zdarzają sie południowe.. dobrze ze bez ściskania muszli..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry