• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam z wieczorka laseczki

karo85 bardzo mi smutno i przykro ale bądź dobrej myśli kochana 3 mam mocno kciukasy ;-)
syneczki 2 zdrówka i jeszcze raz zdrówka wam życzę:-)

my już odpoczywamy po kolacji i kąpieli także mamy czas na bb :-)
wszystkie bardzo pozdrawiam

reklama
Hej kochaniutkie
oto moja dzisiejsza historia :-)
Ide do ginekologa a tu nagle czuje czuje.....czyżby @?:sorry: TAK! okazało sie ze dziś zaczełam krwawienie:-) ale mi sie przesuneło!!!:szok: heh
Tak wiec dzis 1 dzien cyklu;-):cool2:
ale zastanawiam sie teraz kiedy bede miala dni płodne skoro tak mi sie cykl przesunął :eek: jak myslicie?

pozdrawiam!

karo przykro mi:-( wiem co czujesz bo w pn też robiłam bete! z nadzieją ze to dzidzia... cykl mi sie bardzo przesunąl bo aż do 38dni!!:sorry: tak wiec sama widzisz że czekać można...ale @ sie w koncu pojawi bo bete jak wyszła 1 to na pewno ciąży nie ma. Polecam abys poszła do gina po tabsy na przyspieszenie @ albo czekac ale co to da..
Pozdrawiam 3maj sie kochana :*

Jestem wykończona ale jestem. Amadeuszek oczywiście nie obył się bez antybiotyku :wściekła/y: całe gardełko ma zawalone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Śpi od 21 a już zdążył sie 2 razy obudzić z płaczem ciekawa nocka mnie czeka i taka pełna rozrywki :dry: M z Oliwierkiem wyemigro ali do innego pokoju przynajmniej oni sie wyśpią. No i podsumowując...choróbsko jest a @ nie ma nadal z tym że choróbska nie chcę a za @ czekam z utęsknieniem tak jak jeszcze nigdy a do lekarza zapisałąm sie dopiero 2.02 nie ma wcześniejszych terminów :szok: koszmar.
justys a ty nie miałaś iść czasem na betke dziś?
kinga jak ja ci zazdroszcze 1wszy dzień cyklu podziel się ;-);-)
aga dzięki za kciukasy za tydzień mamy isć do kontroli oby nie trzeba było przedłużać serii.
Idę spać przede mną dłuuuga noc dobranoc kumoszki :tak:

Witam się środowo,

Kolejny ciężki dzień .... niestety ...

Syneczki2 - jak nocka? - mam nadzieję że mimo wszystko trochę pospałaś??

Buziaki, zajrzę dopiero wieczorkiem :tak:

Tez Was witam dziewczynki :-)

Ja dzis lekko zmartwiona i przybita bo mialam wczoraj jakies skurcze ktore sie powtarzaja co pare dni i sie martwie :-( taki skurcz jakby przed @ az mnie zgielo w pol, trwal kilkanasci sekund i przeszedl....W 1 ciazy mialam podobnie i bylam w szpitalu tyle ze skurcze byly regularne i mocne...

Poza tym zycze Wam milego dzionka :-)

Kinga

Trzymam kciuki za kolejny cykl...Czasem @ sie przesuwa przez stres czy inne okolicznosci, mojej kolezance kiedys 2 tyg tez myslala ze to ciaza...Ja mierzylam sobie tempke wiec wiedzialam kiedy byla owu i czy sie przesuwa dlatego wiedzialam kiedy powinna przyjsc @ i sie nie stresowalam ... Raz owu mialam 12 dc a za mc przez stres 18dc i gdybym nie mierzyla tempki bym myslala ze sie spoznia 6 dni a tak wiedzialam ze sie owu przesunela :-) Trzymam kciuki

witam wszytskie staraczki o poranku:)

Kroptusia, chciałbym sie spytac, czy przed pierwszą ciążą prowadziłas kalendarzyk, czy bez kalendarzyka się obeszło? staram sie z mężem od sierpnia 2008 o maleństwo i do grudnia nie stosowaliśmy kalendarzyka tylko liczyliśmy na szcześliwy traf, ale w grudniu zaniepokoiłam sie, ze jeszcze nie ma efektów starań i zaczęłam prowadzić kalendarzyk. Trochę mnie stresuje prowadzenie kalendarzyka, bo czuję presję na sobie, że jak nie poprzytulam sie z mężem w dniu wyższej tempki to marnuję szansę, a z drugiej strony nie lubię takiego przytulania pod dyktando temperatury. Nie wiem co jest lepsze, czy powinnam wyluzowac i liczyć na szczeście, czy prowadzić kalendarzyk, ale aż tak bardzo się nim nie przejmować?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry