Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale mam małego cwaniaka - śpi 1 h do 1,5 potem się budzi i przez 3 h nie chce spać. Może to normalne już teraz że za dnia mu sie nie chce spaćI może w nocy da pospać w takim razie
Dobra, poprasuje troche i zrobie małe pranko - może zdążę ;-)
Jak Nikola? Już 3 miesiące ma? Jak ten czas leci. Pamiętam jak dopiero się dowiedziałaś o ciąży. Buziaki dla Was kochanie i oczywiście głosuję.Bardzo mi przykro Tośka,ciężko sie słucha takich rzeczyDziewczyny przeczytałam wasze ostatnie posty - jestem w takiej samej sytauacji.
Od listopada 2008 roku staramy się o dziecko. Co miesiąc ostre przytulanie. Urlop - odpoczynek niby resecik pozytywne myślenie a tu nic. W październiku tego roku dowiedzieliśmy się z moim M że mój szwagier będzie miał dziecko - wcale się nie starali - tzn wpadka (bedzie to 3 dziecko mojej szwagierki 2 z poprzednich związków ;/). Oczywiście załamało mnie to strasznie wszystko zaczeło kręcić się wokół nich. Wszyscy zostali zaangażowani w to a mi serce pękało. Podczas którejś z rozmów usłyszałam od przyszłej mamy "że to nie trzeba myśleć - tylko robić".
W te święta cały czas spędzałam w kuchni unikałam kontaktu jak tylko mogłam. Nie potrafie słuchać a tym bardziej patrzeć. Wiem że to pewnie nie takpowino być ale inaczej nie potrafię.
Przykro jest gdy ktoś się tak bardzo stara marzy o maluszku.
Trzymam kciuki żeby nam się udało
podczytuje Was codziennie bo wpadałam głosować na Kacperka
Ja sie już martwiłam, co sie dzieje co to za dołek?Hej
Na początek życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku:-)
załapałam jakiegoś doła i nie chce mi sie pisaćpodczytuje Was codziennie bo wpadałam głosować na Kacperka
Kacper był od świąt chory wczoraj skończył antybiotyk i juz jest ok.
Aguniak gratuluje synka :-)