Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

chyba nie warto...
może sie uda jak sie zcwanię troche hehe To ty dbaj o siebie porządnie!
:-)
i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
no Kinguś85 trochę tak i trochę nie bo ja już nastawiłam sie na luty na inseminacje a suwaczek ustawiłam żeby odliczać dni do @ , no ale jest jeszcze szansa kto wie? może cud się zdarzy!!!martyna222 jasne !i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
Wonka spokojnie... jakoś to bedzie![]()
Ja juz od roku chce ,czas tyka i tyka i nic do przodu:-(zawsze chcialam miec dwa lata roznicy,a teraz juz bedzie cztery:-(zawsze jest inaczej jak sie chcejejku jak ja bym chciała jeszcze w tym roku urodzić drugie dziecko!:-( taki był plan.... a tu tam mało czasu zostało..

Kochana ja ten problem mam co miesiac bo nieregularne miesiaczki,siedem miesiecy staran wedlug kalendarzy internetowych i okazalo sie ze wcale niemam jajeczkowaniano ciężko wyczuć kiedy beda te dni płodneah... ja jakoś pod koniec miesiaca chyba zaczne działać z mężem... sama juz nie wiem :-( może faktycznie kupie sobie testy owulacyjne.. one są sprawdzone? tz okreslają czy jest owu czy nie? na pewno?
![]()
takze niema co sie nastawiac na to kiedy i na co,tylko dzialac jak najczesciej i dla przyjemnosci.Ja wsumie w tamtym cyklu wyluzowalam bo mialam inne sprawy na glowie gosci,swieta wszystko na mojej glowie wiec niemialam kiedy myslec o dzidzi.i sexik tak co 2-3 dzien,cykl krodszy o 8 dni od poprzedniego.I nici z fasolki.Tak sobie myslalam zebym raczej niechciala dzidzi z listopada lub grudnia,ale niebede odkladac staranek ak wyjdzie to wyjdzie.Znam te nakrecanie i najgorsze,ze jest to silniejsze od nasgrzebie dziennie w tym necie i tak sie nakrecam wlasniea to podczytam gdzies o sluzie,a to o tempce,jeszcze gdzies o objawach owulki
i tak swiruje powoli chyba
wiem ze powinnam ale nie potrafie dac na luz:-eek:
i dobrze to niewrozy przekonalam sie juz na sobie widzialam nieraz wszystkie ojawy ciazy u siebie a to tylko psycha je dawala.Kochana zejdz na ziemie i co ma byc to bedzie:-)Wszystkie w miare dziewczyny musicie bo jak bedziecie tylko zyc tym do owu do @ do owu do @ to idzie zwariowacchoc wiem ze to trudne a forum dodatkowo podkreca :-) i wciaga :-)

No i tyle sie dzis dowiedzialam.....tz gowno
sorki za wyrazenie