• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Wonka no dobrze ze piszesz o tym widzisz... ja nie wiem czy sie opłaca kupowac i według nich działac :sorry::dry: chyba nie warto...
Teraz miałam cykl 38dniowy wiec mysle że teraz bedzie krótki (na oko) :cool2: może sie uda jak sie zcwanię troche hehe
niunia27 witaj, spokojnego wieczorku

Kinga ja Ci nie chce nic odradzac
wiesz u jednych moze dziala a u innych nie:confused:
ja wiem tylko ze u mnie bylo jeszcze wieksze rozczarowanie z tego powodu:-(
bo niby pewniak a tu zonk znowu:-(:wściekła/y:

martyna222 jasne !:-p i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
Wonka spokojnie... jakoś to bedzie :tak:

martyna222 jasne !:-p i widzę że my bedziemy mniej wiecej w tym samym czasie działać o dzidziusia;-)
Wonka spokojnie... jakoś to bedzie :tak:
no Kinguś85 trochę tak i trochę nie bo ja już nastawiłam sie na luty na inseminacje a suwaczek ustawiłam żeby odliczać dni do @ , no ale jest jeszcze szansa kto wie? może cud się zdarzy!!!

cześć Kobietki,

u mnie 34 dc... nadal bez @.. już mnie trafia... niech ona przyjdzie i będzie można zacząć od nowa.....mam pytanko..czy da się kupić coś na wywołanie bez recepty?

jejku jak ja bym chciała jeszcze w tym roku urodzić drugie dziecko!:-( taki był plan.... a tu tam mało czasu zostało..
Ja juz od roku chce ,czas tyka i tyka i nic do przodu:-(zawsze chcialam miec dwa lata roznicy,a teraz juz bedzie cztery:-(zawsze jest inaczej jak sie chce:dry:

no ciężko wyczuć kiedy beda te dni płodne:dry: ah... ja jakoś pod koniec miesiaca chyba zaczne działać z mężem... sama juz nie wiem :-( może faktycznie kupie sobie testy owulacyjne.. one są sprawdzone? tz okreslają czy jest owu czy nie? na pewno?:confused:
Kochana ja ten problem mam co miesiac bo nieregularne miesiaczki,siedem miesiecy staran wedlug kalendarzy internetowych i okazalo sie ze wcale niemam jajeczkowania:szok:takze niema co sie nastawiac na to kiedy i na co,tylko dzialac jak najczesciej i dla przyjemnosci.Ja wsumie w tamtym cyklu wyluzowalam bo mialam inne sprawy na glowie gosci,swieta wszystko na mojej glowie wiec niemialam kiedy myslec o dzidzi.i sexik tak co 2-3 dzien,cykl krodszy o 8 dni od poprzedniego.I nici z fasolki.Tak sobie myslalam zebym raczej niechciala dzidzi z listopada lub grudnia,ale niebede odkladac staranek ak wyjdzie to wyjdzie.

Co do testow owulacyjnych mi lekarz powiedzial ze szkoda kasy na nie i ze lepiej kupic cos dziecku,ja raz uzywalam i nic mi niepokazywaly bylam po stymulacji clo.

grzebie dziennie w tym necie i tak sie nakrecam wlasnie:sorry2:a to podczytam gdzies o sluzie,a to o tempce,jeszcze gdzies o objawach owulki
i tak swiruje powoli chyba:confused::zawstydzona/y:
wiem ze powinnam ale nie potrafie dac na luz:-(:eek:
Znam te nakrecanie i najgorsze,ze jest to silniejsze od nas:wściekła/y:i dobrze to niewrozy przekonalam sie juz na sobie widzialam nieraz wszystkie ojawy ciazy u siebie a to tylko psycha je dawala.Kochana zejdz na ziemie i co ma byc to bedzie:-)

Wszystkie w miare dziewczyny musicie bo jak bedziecie tylko zyc tym do owu do @ do owu do @ to idzie zwariowac :) choc wiem ze to trudne a forum dodatkowo podkreca :-) i wciaga :-)

Swiete slowa!!!!
Kochana podziwiam cie jestes narawde wielka :-) bardzo madre rady nam tu dajesz:-) dzieki wielkie za nie:tak:

A co do mnie dzis bylam u gina.
I powiem,ze zmeniam learza.On wszystko zwalil na moje palenie papierosow (wiem,ze to jest swinstwo,ale nieumiem rzucic,probowalam 8 razy pomyslalam ze uda mie sie tak jak wczesniej jak sie dowiedzialam o ciazy miala to byc moja motywacja)I najlepsze jest to ,ze on to stwierdzil niewykonujac mi zadnych badan jedynie on mnie zbadal.Pytalam o monitoring przy tych tabletkach clo powiedzial,ze bez sensu.Na to aby mi cos dal z druga polowa cyklu cos np luteine czy cos powiedzial,ze napewno wyczytalam to na polskich stronach tu sie tego niestosuje juz od dawna.I to co tu inni pisza o tych monitoringach zastrzykach na pekniecie jajeczek itd to jest jakie to kosztowne o tym mi nikt nienapisal i takie jakies bzdety .w efekcie od jutra mam brac clo dalej 2 tabletki od 5 dc do 9,Jesli sie uda to super jesli nie nastepny cykl z clo tak samo brac.i przyjsc tylko raz na usg w 8dc.I kazal isc mojemu mezowi oczywiscie ojcowi mjego pierwszego dziecka na badanie nasienia:confused:No i tyle sie dzis dowiedzialam.....tz gowno:wściekła/y:sorki za wyrazenie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry