• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hejka po południowo!
A ja dalej walczę z praca magisterską.. matko kiedy to sie skończy.. (dopiero co zaczęłam:-D)
Eh..
Kinga czekamy z Toba na wyniki betki:) Trzymam kciuki!
A Alanek cudowny:tak::-)
Dziewczyny widzicie moj napis z Gilterów? Tzn imię?

Dziękuje kobitki:-)

MAGGIE zapomniałam napisać że kurcze masz ciężko:sorry2:oby już synuś nie zwymiotował:sorry2:
AGNIESIAK ja też widze Glitery.pl:sorry2:

Hejka

ja wlasnie jestem na popoludnie w pracy.

Kingus- no to trzymamy wszystko zacisniete :)

Patrysiu- Alanek boski
Maggie- szkoda Igorka- ale skoro mu troszke przeszlo to moze faktycznie to co mowisz- wkoncu mama zawsze wie najlepiej :)

Ej no wlasnie , Kasiulek odezwij sie Slonko

Buzki

CZESC:-)

Cześć dziewczynki, to mnie już dzisiaj nikt nie przebije :-):-) Jestem pierwsza :-D:-D :-D
Madziu Kapcerek przeuroczy, śliczny chłopczyk i już jaki duży.
Ren ja również cichutko gratuluję :-):-) Super !!
Maggie - dużo zdrówka życzę, kiepsko by było jakby Cię teraz choróbsko dopadło :-(
Ale mi weekend szybko zleciał, nawet nie wiem kiedy i tak go przebimbałam, że szok.
Mój słodziak w brzuszku tak kopał przez noce, że spać nie mogłam, co chwile go czułam. Ostatnio miał coś leniwe dni, a teraz pewnie nadrabia :-):-D:-D
Spokojnej nocki dziewczynki i do dzisiaj:-):-)
dziekuje cichutko;-) ja przelezalam weekend ale przez przeziebienie:-p
Hejka!!:-D
U mnie tez mroźnie, brrrr:szok:
Ja juz po sniadanku. Mały kopie jak szalony, tzn juz nie kopie a wypycha się bo miejsca malo;-) Zrobiły mi się rozstępy przy pępku z prawej strony:szok: A tak się chwialilam, że nie mam:-D No ale.. moze znikna po porodzie..?:sorry2:
To Maly Lobuziak;-) a z rostepami roznie bywa ale jak male to maga zniknac czego zycze:-)
Cześć dziewczynki chciałam się zameldować, że żyję ale miałam kilka ciężkich dni za sobą dlatego mnie nie było. Nie dam rady nadrobić wszystkiego ale pobieżnie przejrzałam coś się u Was działo.
Patrysiu Alanek śliczniutki:-D
Agniesiak gratulacje syneczka.
Oluś widzę, że @ przylazła:wściekła/y:
Madziu dziękuję za pamięć to na prawdę miłe:tak:
Kinia trzymam kciuki za II kreseczki:tak:
Pozdrowionka dla wszystkich
Zycze polepszenia sytuacji i samopoczucia:sorry2:
Hej,

Dzięki Kochane

Kinia i jak testowałaś?

Ren - powtórzyłaś teścik?

Madziu - Kacperek super jak zawsze. Co tam z hippem?

Hej Kasiu - fajnie że sie odezwałaś

Agniesiak - smaruj sie kremikiem. Ja moge polecić Fissan - nie mam nawet sztuki rozstęu

Kasiulek - Słonce, gdzież Ty się podziewasz???

Paula - jak Młody?

A ja mam masakry ciąg dalszy. Wody w kuchni nadal brak, nawet prania wstawić nie można bo pralka w kuchni. Ogrzewanie raz chodzi raz nie. A na bioderka nie pojechaliśmy. Samochód nie odpalił. Mały mi wymiotuje. Raz w nocy tym co zjadł a potem rano zwymiotował to co miał w brzuszku. Normalnie czekam co teraz sie złego stanie :-(
ale sie masz z tym wszystkim :szok:, oby teraz juz bylo tylko lepiej i najwazniejsez aby Maly nie wymiotowal
a ja test bede robic w srode co by napewno ladnie wyszedl;-)
Witam sie i ja:)

Maggie wspolczuje Ci bardzo!,odganiaj mysli,ze sie cos stanie,bo tak jak Madzia napisala po tylku dostaniesz
agniesiak gratuluje chlopaka:)!
Ren powtorzylas tescik:)
Kinga trzymam kciuki daj znac co i jak:)
no wlasnie tez pisalam do Kasiulki na PW i sie nie odzywa:( ciekawe co u niej
w srode zrobie zeby byl ladny :-)
dziękuję wam kochaniutkie:)
Ja byłam dziś na betce z rana, jutro wyniki mam odebrać dopiero:dry:
sikańca też robiłam jak wróciłam i jest wielki bladzioch.
Nie wiem co mysleć, czekam spokojnie do jutra az sie wyjasni.
Buziaki!
trzymam kciuki i aby to byl ladny wynik betki potwierdzajacy fasolke!!! a kiedy mialas poczatek cyklu?
WITAM:-)
Jeju ile załatwiania do spraw z Alankiem i becikowym o jaaa M tylko jeździ od Kościerzyny do Żukowa czyli 40 km w jedną strone masakra:baffled:

A ja byłam na ściągnięciu dzisiaj szwów i kurcze bolało:baffled:ale jak teraz fajniutko się siada czy chodzi nic nie ciągnie czy haczy(podpaska lubiła się z szwami):tak:

czekam na wynik i kciuki aby pokazał fasolke:tak:

suuuper:-)

po ciuchutki gratuluje:tak:

słodziaczek:-)

Dziękuje kobitki za miłe słowa jeszcze pare fotek Alusia:-)
dziekuje cichutko ;-) a Synus cudny:happy2:!!!!
Hejka po południowo!
A ja dalej walczę z praca magisterską.. matko kiedy to sie skończy.. (dopiero co zaczęłam:-D)
Eh..
Kinga czekamy z Toba na wyniki betki:) Trzymam kciuki!
A Alanek cudowny:tak::-)
Dziewczyny widzicie moj napis z Gilterów? Tzn imię?
to powodzenia w pisaniu, niech ladnei Ci idzie :tak: a ja nei widze ladnego napisu tylko "glitery.pl"
Hejka

ja wlasnie jestem na popoludnie w pracy.

Kingus- no to trzymamy wszystko zacisniete :)

Patrysiu- Alanek boski
Maggie- szkoda Igorka- ale skoro mu troszke przeszlo to moze faktycznie to co mowisz- wkoncu mama zawsze wie najlepiej :)

Ej no wlasnie , Kasiulek odezwij sie Slonko

Buzki
niech szybko Ci minei czas w pracy a @ idzie precz i to na dlugo:tak:

a ja wcale lepiej sie nei czuje, wyszlam wczesniej z pracy i bylam u lekarza
odpoczne przynajmniej do konca tygodnia bo dostalam zwolnienie i mam nadzieje ze sie wylecze, oczywiscie wspomnialam co nieco lekarzowi wiec wypisal tylko takie bezpieczniejesze leki

a w srode drugi tescik zrobimy;-)

Madzia jak tam Kacperek marudek?

reklama
hejcia

Ren dziś mija dokładnie miesiąc od ostatniej @
25 grudnia miałam 1d.c.
cykle mam 29dniowe.
dziś mija 32d.c.
Jutro w końcu po te wyniki
nawet nie wiecie jak sie denerwuję. Jak bym szła na ważny egzamin;))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry