Paulina446
mamy czerwcowe 2006
U mnie do niczego samochód nam się zepsuł i musimy kupic nowy.
Kacperek już co raz lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co sie stało w samochodzie że aż musicie kupić nowy?U mnie do niczego samochód nam się zepsuł i musimy kupic nowy.

kurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic
dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej

Kacperek dobrze,pospał wcześniej i leży na łóżku. Udany jest bo czeka aż sie go pogila i sie śmieje,a jak przestane to krzyk,hihiPAULINA a co się stało z autemkurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic
dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej
MADZIAS a jak u ciebie Kacperek:-)moje maluszki dobrze jeden śpi drugi po sytym obiadku bawi się hehe ale fajnie normalnie taki luzik jest a myślałam ze będe miała ciężej no ale to jest początek zobaczymy później wtedy pewnie bede miała więcej roboty![]()

O kurcze to rzeczywiście :-(przy aucie poszła głowica którą naprawialiśmy rok temu i naprawa wyszła 3 tys. więc nie ma sensu
a to ci mały cwaniaczek heheKacperek dobrze,pospał wcześniej i leży na łóżku. Udany jest bo czeka aż sie go pogila i sie śmieje,a jak przestane to krzyk,hihi
To fajnie,że u Ciebie ok i masz luzik:-)

ojeje no to faktycznie nieciekawieprzy aucie poszła głowica którą naprawialiśmy rok temu i naprawa wyszła 3 tys. więc nie ma sensu

a ja jeszcze tydzień bez kasy będę

kochana pewnie że będziecie mieć dzidziusie a popatrzcie na NEKTARYNKE także długo się starała i szczerze już wątpiła czy się uda badania tez robiła no i prosze a tu fasolka jak się patrzy:-)więc uda się na pewno no a co do rodziny to wogóle o tym nie myśl czy jesteś pierwsza czy ostatnia co za różnica najwazniejsze to jest to aby zajść wtedy kiedy będzie to ta chwila a ona na pewno przyjdzieKingus tak wogole to musze Cie pocieszyc bo pewnie nie pamietasz ale mnie po odstawieniu tabsów z 30 dniowych cykli po pol roku zrobily sie raz 42, potem jakies 39 teraz przedostatni byl 52dniowy chyba a obecny co sie skonczyl 32 dni i wes tu czlowieku traf. Jesli jest nam dane miec dziecko to je bedziemy miec a jak nie to sprobujemy czegos innego i tak juz zostalam ostatnia w rodzinie wiec roznicy mi to nie robi- ale wiedz ze znam Twoj bol. Buzki i sciskam
i nie jedna nam się tu fasolka pojawi zobaczycie:-)buziaczki
dziękuje:-)ps.no nie dziwie ci sie babka jest nie słownaPatrysiu Alanek boski i super, że masz luzik
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiłaa ja jeszcze tydzień bez kasy będę
![]()
nie ładnie tak oby to było pierwszy i ostatni raz żeby tak sobie nie cwaniaczyła za każdym razem jak ma wypłate wypłacac
trudno tydzień szybko minie i bedzie kaska w rączkach