• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
PAULINA a co się stało z autem:sorry2:kurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic:sorry2:dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej:tak:
MADZIAS a jak u ciebie Kacperek:-)moje maluszki dobrze jeden śpi drugi po sytym obiadku bawi się hehe ale fajnie normalnie taki luzik jest a myślałam ze będe miała ciężej no ale to jest początek zobaczymy później wtedy pewnie bede miała więcej roboty :-p

PAULINA a co się stało z autem:sorry2:kurcze teraz kupić nowy a nie da się naprawic:sorry2:dobrze że z Kacperkiem jest lepiej i oby tak dalej:tak:
MADZIAS a jak u ciebie Kacperek:-)moje maluszki dobrze jeden śpi drugi po sytym obiadku bawi się hehe ale fajnie normalnie taki luzik jest a myślałam ze będe miała ciężej no ale to jest początek zobaczymy później wtedy pewnie bede miała więcej roboty :-p
Kacperek dobrze,pospał wcześniej i leży na łóżku. Udany jest bo czeka aż sie go pogila i sie śmieje,a jak przestane to krzyk,hihi:-D:-D
To fajnie,że u Ciebie ok i masz luzik:-)

hejka

Ja tylko na moment i musze zaczac sie brac za obiad.

Kingus- strasznie mi przykro. Trzymalam kciuki- bo jeszcze nie ma fasolki 2010 i myslalam ze otworzysz nam wysyp. Pozbieraj sie szybko i wracaj do nas.
U mnie koniec @ wiec staranka czas zaczac tzn w tym miesiacu nie bedzie co dwa dni tylko kiedy chcemy- tak jak Kinga przestalam liczyc na cud i poczekam do wizyty u lekarza.

Kingus tak wogole to musze Cie pocieszyc bo pewnie nie pamietasz ale mnie po odstawieniu tabsów z 30 dniowych cykli po pol roku zrobily sie raz 42, potem jakies 39 teraz przedostatni byl 52dniowy chyba a obecny co sie skonczyl 32 dni i wes tu czlowieku traf. Jesli jest nam dane miec dziecko to je bedziemy miec a jak nie to sprobujemy czegos innego i tak juz zostalam ostatnia w rodzinie wiec roznicy mi to nie robi- ale wiedz ze znam Twoj bol. Buzki i sciskam

Hejka!
Kiniu tulam strasznie mocno. Kurcze to takie niesprawiedliwe:wściekła/y:
Kasiulek gdzie się Słońce podziewasz?
Maggie jak się Igroek dziś czuje?
Patrysiu Alanek boski i super, że masz luzik:-D
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam:zawstydzona/y:
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiła:wściekła/y: a ja jeszcze tydzień bez kasy będę:wściekła/y:

reklama
KASIULEK i ja się martwie odezwij się:sorry2:
Kingus tak wogole to musze Cie pocieszyc bo pewnie nie pamietasz ale mnie po odstawieniu tabsów z 30 dniowych cykli po pol roku zrobily sie raz 42, potem jakies 39 teraz przedostatni byl 52dniowy chyba a obecny co sie skonczyl 32 dni i wes tu czlowieku traf. Jesli jest nam dane miec dziecko to je bedziemy miec a jak nie to sprobujemy czegos innego i tak juz zostalam ostatnia w rodzinie wiec roznicy mi to nie robi- ale wiedz ze znam Twoj bol. Buzki i sciskam
kochana pewnie że będziecie mieć dzidziusie a popatrzcie na NEKTARYNKE także długo się starała i szczerze już wątpiła czy się uda badania tez robiła no i prosze a tu fasolka jak się patrzy:-)więc uda się na pewno no a co do rodziny to wogóle o tym nie myśl czy jesteś pierwsza czy ostatnia co za różnica najwazniejsze to jest to aby zajść wtedy kiedy będzie to ta chwila a ona na pewno przyjdzie :tak:i nie jedna nam się tu fasolka pojawi zobaczycie:-)buziaczki:tak:
Patrysiu Alanek boski i super, że masz luzik:-D
Dziewczyny nie zapamiętuję już co której miałam odpisać muszę chyba robić dodawanie i cytowanie bo inaczej zapominam:zawstydzona/y:
Wkurzyłam się dzisiaj na moją Szefową. Zaczyna mnie babka wkurzać. Ona jakoś po chińsku zawsze wszystko robi ale zdążyłam się przyzwyczaić. Przyjęła mnie do pracy 26 listopada 2008 roku i stwierdziła, że wypłatę będę dostawała dlatego 26 każdego miesiąca. Dziś jest 26 więc ja zanim z pracy wyszłam to się jej pytam czy wypłaci mi dziś kasę. A ona robi wielkie oczy i mówi mi że przecież na początku roku mi mówiła, że skoro rok się zaczął od 4 stycznia to kasę będę dostawała 4 każdego miesiąca. Normalnie rozwala mnie non stop bo nie raczyła mi oczywiście przekazać takiej informacji wcześniej i teraz mi wpiera, że mi na pewno mówiła:wściekła/y: a ja jeszcze tydzień bez kasy będę:wściekła/y:
dziękuje:-)ps.no nie dziwie ci sie babka jest nie słowna:dry:nie ładnie tak oby to było pierwszy i ostatni raz żeby tak sobie nie cwaniaczyła za każdym razem jak ma wypłate wypłacac:dry:trudno tydzień szybko minie i bedzie kaska w rączkach:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry