K
Kinga85
Gość
udanej gościny KasiuA ja zaraz zmykam na urodzinki. Ja też drzewka podlałam. No to pozwiedzał Kacperek sklap
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
udanej gościny KasiuA ja zaraz zmykam na urodzinki. Ja też drzewka podlałam. No to pozwiedzał Kacperek sklap
Maggie nie martw sie,ja też tak musiałam szybkoByłam u pediatry i załamka. Musze dokarmiać Igorka![]()
maggie nie martw sie,wazne ze wogole moglas go karmic,bo niektore dziewczyny nie maja wogole pokarmuByłam u pediatry i załamka. Musze dokarmiać Igorka![]()

nie smutaj sie najważniejsze aby Igorek ładnie przybierał i najedzony byłByłam u pediatry i załamka. Musze dokarmiać Igorka![]()
skoro trzeba to trzeba
rozumiem cię też było mi smutno jak musiałam zrezygnować z cycusia przy Dominisiu bo alergie dostał ale mleczko sztuczne też dobre
miłych urodzinek życzeA ja zaraz zmykam na urodzinki. Ja też drzewka podlałam. No to pozwiedzał Kacperek sklap

Zobacz Madzia też pisała, że musiała dokarmiać a jaki Kaceprek śliczniuchny. Igorek też nadgoni
W ogóle śliczne zdjęcie wstawiłaś :-):-)
Maggie, Agapas widze Was)
Hej Madziatak długo czytałam Was i pisałam wiadomość, że aż mnie wylogowało... hehe...