• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dzięki Dziewczynki za wsparcie. Mam doła narazie i musze sie ogarnąć więc tylko czytam i nie pisze..

Maggie - nie martw się... wiem, że łatwo jest mówić, ale Igorek tak ładnie wygląda, że na oko widać, że to zdrowy chłopak... a te wyniki to tylko chwilowe problemy. Wyjdziecie z tego, zobaczysz :)

Ja też mam stresa związanego ze swoimi wynikami, ale cały czas wierzę, że będzie dobrze - musi być dobrze !!!!

Buziaki dla Ciebie i Igorka :***

Madzia
a gdzie Ty się podziewasz ???
Czyżby na nk ??? :)))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Załączniki

• 36_1_1..gif
    36_1_1..gif
    23,9 KB · Wyświetleń: 118
Dzięki Dziewczynki za wsparcie. Mam doła narazie i musze sie ogarnąć więc tylko czytam i nie pisze..

:-D:-D
W lipcu skręce wracając z nad morza i zobaczysz,uzbiera Ci sie i oberwiesz:-p
Madziu jesteś cudną mamą,najważniejszą dla Igorka i to nieważne,że nie będziesz go karmić tylko piersią.Wiem,że byś chciała-ja też chciałam,ale mi sie to nie udało
Igorek śpi?

Agapasku a ty cio tak cicho?? Super fotki na nk :)

Zagłosujecie na mnie jutro??:zawstydzona/y:

Załączniki

• 36_3_15..gif
    36_3_15..gif
    21,2 KB · Wyświetleń: 115
Zagłosujecie na mnie jutro??:zawstydzona/y:
Tak tylko konto musze założyc :)
Madziu jesteś cudną mamą,najważniejszą dla Igorka i to nieważne,że nie będziesz go karmić tylko piersią.Wiem,że byś chciała-ja też chciałam,ale mi sie to nie udało
Igorek śpi?

zapraszam :) Igorek śpi i ja chyba też sie kimne :)

Ja jestem, tylko zaczytałam się na necie o tych moich wynikach i znowu mnie wylogowało... eh...

Igorek śpi?

Dziękuję bardzo... właśnie widziałam, że siedzisz na nk :)))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry