Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki Dziewczynki za wsparcie. Mam doła narazie i musze sie ogarnąć więc tylko czytam i nie pisze..
Madziu ja Ci już napisałam,zaraz wsiadam w samochódDzięki Dziewczynki za wsparcie. Mam doła narazie i musze sie ogarnąć więc tylko czytam i nie pisze..
Madzia a gdzie Ty się podziewasz ???
Czyżby na nk ???))))))
madziu ja ci już napisałam,zaraz wsiadam w samochód
Dzięki Dziewczynki za wsparcie. Mam doła narazie i musze sie ogarnąć więc tylko czytam i nie pisze..
tak tak tak![]()

Tak tylko konto musze założycZagłosujecie na mnie jutro??![]()
zapraszam
W lipcu skręce wracając z nad morza i zobaczysz,uzbiera Ci sie i oberwiesz
Madziu jesteś cudną mamą,najważniejszą dla Igorka i to nieważne,że nie będziesz go karmić tylko piersią.Wiem,że byś chciała-ja też chciałam,ale mi sie to nie udało
Igorek śpi?
Agapasku a ty cio tak cicho?? Super fotki na nk
Dziękuje:-)Tak tylko konto musze założyc
zapraszamIgorek śpi i ja chyba też sie kimne
![]()

W lipcu skręce wracając z nad morza i zobaczysz,uzbiera Ci sie i oberwiesz
Madziu jesteś cudną mamą,najważniejszą dla Igorka i to nieważne,że nie będziesz go karmić tylko piersią.Wiem,że byś chciała-ja też chciałam,ale mi sie to nie udało
Igorek śpi?
Agapasku a ty cio tak cicho?? Super fotki na nk
Dziękuję bardzo... właśnie widziałam, że siedzisz na nk))))))