• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Witam sie i ja:),maggie dziewczyny maja racje z Igorka jest wspanialy chlopczyk i nie wazne jak karmiony
AGAPASKU ja tez mialam leukocytow strasznie duzo,naczytalam sie na necie ze to cholestaza moze byc i inne cuda,dostalam antybiotyk i dalej mam spadly tylko troche prawdopodobnie to przez nerki ktore sa bardziej obciazone i tez mi siE to zaczlo w tym tyg.ciazy co tobie tak,ze mysle,ze u ciebie to tez nic powaznego nie bedzie:)ja ide w poniedzialek na badanka ciekawe jak mi teraz wyjda
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY:) LECE PODLEWAC

:-D:-D Gadułek. Mój teraz stoi mąż go trzyma a on skacze:-D
Madzia nagraj go koniecznie :)
Witam sie i ja:),maggie dziewczyny maja racje z Igorka jest wspanialy chlopczyk i nie wazne jak karmiony
AGAPASKU ja tez mialam leukocytow strasznie duzo,naczytalam sie na necie ze to cholestaza moze byc i inne cuda,dostalam antybiotyk i dalej mam spadly tylko troche prawdopodobnie to przez nerki ktore sa bardziej obciazone i tez mi siE to zaczlo w tym tyg.ciazy co tobie tak,ze mysle,ze u ciebie to tez nic powaznego nie bedzie:)ja ide w poniedzialek na badanka ciekawe jak mi teraz wyjda
MILEGO DNIA DZIEWCZYNY:) LECE PODLEWAC

Dzięki Słońce. I widze że udało sie drzewko w sygnaturke jakoś wcisnąć :) Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)

Cześć dziewczynki
Ciężką nocke mi zafundował mój syn,ale widziałam że była pełnia to może dlatego;/
Obudził sie jakoś po 6 i nie śpi do teraz
Ren dziękuje za głosik:))
Lece podlewać wszystkie drzewka:)
Miłego dnia

Prosze bardzo :) oj to moze w dzien pospicie choc troszke i wzajemnie milego dzionka :)

Hej,

Madziu mój od 5:45 wojuje :)

Lece podlewać drzewka i konto zakładać :)

Hi hi, już zagłosowałam :)
ojeje to tez wczesna pobodka dla Ciebie, zycze choc troche odpoczynku w dzien ;)
to ja juz musze zaczac odsypiac na zapas :D ja to min do 7 lubie pospac w wekendy, w tyg do pracy wstaje 5.40 hehe

Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)
rzeczywicie ale fajnie :):):):):):)

ja bylam w tym laboratorium ale mieli zamkniete (a na stronei co innego pisze :/) i nie bylo napisane w jakie dni otwarte tylko samer godziny kiedy pobieraja material a kiedy wyniki wydaja :/
a potem wrocilismy zjedlismy wiosenne snaidanko i drzemke spora zrobilismy hehehe

Witam dziewczynki!
Melduję, że drzewka podlane ale Madziu nie potrafię zagłosować. O co chodzi z tym zdjęciem?
Maggie nie smuć się Igorek szybko nadrobi zaległości w jedzonku i będzie jak to się mówi "chłop jak dąb"
Agapasku jak masz napisane na tych wynikach co cię martwią bo ja miałam napisane hbs antygen ujemny i to wszystko.

Madzia nagraj go koniecznie :)

Dzięki Słońce. I widze że udało sie drzewko w sygnaturke jakoś wcisnąć :) Ło Matko spojrzałam na Twoją sygnaturke. Zaraz Oliwierek będzie na świecie. Ja urodziłam w 38 tygodniu więc Ty już tuż tuż jesteś :) Ale super - kolejny przystojniaczek zasili forum :)
Musze nagrać:)
Witam dziewczynki!
Melduję, że drzewka podlane ale Madziu nie potrafię zagłosować. O co chodzi z tym zdjęciem?
Maggie nie smuć się Igorek szybko nadrobi zaległości w jedzonku i będzie jak to się mówi "chłop jak dąb"
Agapasku jak masz napisane na tych wynikach co cię martwią bo ja miałam napisane hbs antygen ujemny i to wszystko.
Kasiu tam trzeba być zalogowaną i jak klikniesz na moje zdjęcie to wyżej masz Uskrzydlona Mama i pokażą Ci sie różne zdjęcia.Wtedy szukasz mnie i pod zdjęciem jest że możesz dać 1,2 lub 3 punkty:)

no maggie mi juz tylko troche zostalo,nie moge sie juz doczekac:) w poniedzialek wizyta moze sie juz dowiem cos wiecej,bo prawdopodonie bede miec cesarke,bo maly sie nie chce obrocic ale mnie to tam nie przeraza,no i duzy juz jest dwa tygodnie temu mial przeszlo 3kg moj maly klocus:) mam nadzieje ze duzo juz nie przybierze na wadze

reklama
Ja tak sobie dziś siedzę na necie bo przepisuję notatki. Mieliśmy jechać z M do Castoramy pooglądać płytki do przedpokoju ale M zapomniał, że obiecał znajomemu zrobić kompa i nici z wycieczki:(

Justyś to duży klocuś z Oliwierka

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry