Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
super tak wiec witam w POLEN niedługoHej
Ja w tym miesiacu robie testy owulacyjne i na dniach ma byc owulka, wiec nie chce przegapic
W maju jedziemy autem do Polski- kupilismy juz prom, wiec sie ciesze
U mnie slonko swieci za oknem i wiosna pelna para
Milej niedzieli dziewczynki

ach jak mi się marzy masaż taki profrsjonalnyCześć dziewczynki ja dziś znów w szkole byłam ale mieliśmy bardzo fajne zajęcia bo uczyłyśmy się masażu dekoltu, szyi i twarzy. Fajnie było. Wymasowałyśmy się za wszystkie czasy.

Igorek dopiero skończył 3 miesiące co właśnie tak w 4 miesiącu się zaczynają pierwsze jedynki pojawiać co możliwe się pojawią lada dzien:-)u nas już styczniowe dzieciątko młodsze od mojego o te 2 tygodnie ma już ząbka:-)Patrysiu - może to nie ząbki, mój już sie z miesiąc ślini - podobno to normalne i jeszcze bąble z buzi puszcza
A wogóle to dzień dobry :-)
Mój bączek mi na macie zasnął. A wczoraj z okazji ukończenia 3 miesięcy dostał fajną grzechotke tylko tak niefortunnie ją walnął że uderzył sie w główke i był ryk![]()
fajnie ze zapiszesz się do avonu :-)dobre pytanie :-) przyłączam się i jeszcze mam pytanie o drzewka co już maja 5 poziom - to chyba już je podlewać tak nie trzeba jak wcześniej czy dalej trzeba żeby miały jak najwięcej pkt??A powiedzcie mim kochane o co chodzi z tymi drzewkami widze że ładniutko rosną w sumie już drzewa z nich sa:-)i co teraz jak głosowaliśmy to będą sadzić te drzewka na prawde czy jak z tym jest...;-)
no właśnie tak coś podejrzewałam że prawdopodobnie nie miałam tej infekcji czyli będę musiała się ostro pilnować jak cośno REN weekend mialam dosc ciekawyz tego co wiem to jesli oba sa ujemne i IGM I IGG to infekcji nie bylo ja tak mialam ale zadzwon do gin to sie lepiej dowiesz
![]()