• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Fajne zakupy dziewczyny robicie :-)

my dziś dopiero na spacerek idziemy, oby nie zaczeło padać. musze młodemu śliniaczki kupić :)

i coś na obiadek. Może później porobie zdjęcia i wrzuce ubranek który mały dostał od dziadków z wyprawy do Irlandii. Tam są w śmiesznych cenach a przepiękne :)

reklama
Fajne zakupy dziewczyny robicie :-)

my dziś dopiero na spacerek idziemy, oby nie zaczeło padać. musze młodemu śliniaczki kupić :)

i coś na obiadek. Może później porobie zdjęcia i wrzuce ubranek który mały dostał od dziadków z wyprawy do Irlandii. Tam są w śmiesznych cenach a przepiękne :)
My potem idziemy na spacerek,słoneczko ładnie wyszło
Porób porób zdjęcia :)

czesc dziewczyny:)dzieki za slowa zdrowka dla M;),maggie pytalas co zmalowal wracal w piatek od kumpla i tak szybko chcial byc w domu ze poszedl na skroty i sie dorobil zerwania sciegien skokowych w kostce czy jakos tak,szef troche nie zadowolony bo maja pelno mantazy,no ale powiedzial trudno zdarza sie.A dzisiaj sie okazalo ze miejsce w przychodni ortopedycznej jest dopiero 8 kwietnia i to po znajomosci zalatwionemasakra normalnie

A ja sobie czekam na mojego malego Oliwka i doczekac sie nie moge:),rozpycha sie ostatnio jak nie wiem:D mam nadzieje ze gin nie zmieni zdania i za tydzien juz bedzie maly ze mna,a potem bedziemy odliczac czas agapas
widze ze wiosenne zakupy robicie,fajnie:) mi juz jakos nie chce sie nigdzie wychodzic,
Kasiu milej pracy
Kinia,trzymamy;)

oj przestańcie przecież ja się nie staram o dzidziolka narazie :)
co prawda nie zabezpieczamy się z mężem ale nie wierzę w takie cuda i tyle... dlatego może taki luz u nas teraz bo co ma być to bedzie i tyle.

Justyś no jeszcze tylko tydzień a może nawet i nie ;))) 3maj się

Ola85 co to za smutki u ciebie znowu co? jak staranka? co ma być to będzie dobrze wiesz! a my kibicujemy! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Wam

U mnie nie za ciekawie, kolo srody powinnam dostac @ wiec siedze jak na szpilkach, mam zle przeczucia i wogole cos pochmurny nastroj wiec nie chcialam psuc atmosfery na forum. Mam na popoludnie w tym tygodniu do pracy wiec bede zagladac pozno.
Pa

oj przestańcie przecież ja się nie staram o dzidziolka narazie :)
co prawda nie zabezpieczamy się z mężem ale nie wierzę w takie cuda i tyle... dlatego może taki luz u nas teraz bo co ma być to bedzie i tyle.

Justyś no jeszcze tylko tydzień a może nawet i nie ;))) 3maj się

Ola85 co to za smutki u ciebie znowu co? jak staranka? co ma być to będzie dobrze wiesz! a my kibicujemy! ;)

Pewnie doczytalas na staraczkach na Wyspach- przebiegla TY :) ale dzieki za odzew

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry