• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Cześć!
My z mężem zaczęliśmy się starać o pierwszego dzidziusia :)
W związku z tym, że masz już jedną dzidzię mam pytanie. Ponieważ dni płodne miałam od 7 i konsekwentnie się staralismy przez wzystkie dni płodne, czy jest możliwe że bolące piersi od około tygodnia to objaw byc może ciąży?
Pozdrawiam i całuję

hej dziewczynki z wieczora,

Madziaas - jak się słońce czujesz? dzidzia daje już o sobie znać??? :-)

syneczki2 - dziękuję za odpowiedź Kochana, właśnie tak mi się wydawało, że przed @ to gęsty i biały - taki zwykle miałam. Ale u mnie tymczasem rzadki, nie ciągnący i mleczny. Chyba nie jestem książkowym przykładem :-D Biegam na siusiu co godzinę - ale to chyba zaczątki jakiegoś zapalenia pęcherza i może stąd inny śluz. :dry:

beti - wklejaj mi tu zaraz przepisik albo biorę ninonkę i będziemy Cie szukać, a wiesz kobiety w ciąży bywają nieobliczalne więc ninonka może być groźna :szok::tak::-)

Maggie_f lepiej sie czuje,choc mdlosci mi daja popalic.Zaczyna mi rosnac brzuszek,albo mi sie narazie wydaje:)Rano jade do szpitala na badania,mam nadzieje ze dobrze wyjda

Martyna222 hej!:tak:
Kinga85 mi moja gin mówiła, że monitoringi zaczyna się przy tj moim cyklu 30 dniowym około 9 dnia cyklu. Na które już nie będę chodzić aktualnie.

DZIEWCZYNY, a jak ja mam nieregularne cykle...raz 21 raz 36 dni... to kiedy mam pójść na ten monitoring..?
Kochane..te z Warszawy....która zna gina, który robi monitoring bez marudzenia? Podajcie please namiary....dziś mój 3 dc więc niedługo bym poszła jak coś....
pomóżcie.

Maggie kochana, nie zrobiłam dziś bo nie dałam rady, za długo u lekarza siedziałam, postaram się jutro i od razu wklejam:-):-):-) dziękuję za komentarz słonko:-):-)
Ninonka zdrowiej kochana jak najszybciej , nie daj się choróbsku
Kroptusia za te czekanie dam dwa hehe:-):-)
a gdzie to Dzeni?:-)
pozdrawiam wszystkie dziewczynki
życzę kolorowych
buzia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry