• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hejka

Siorki ze nieobecnosc, ale najpierw urlop, potem pisanie a raczej jeszcze pracy na studia no i walka z depresja. Do srody mam urwanie glowy ale potem bede czesciej obiecuje.
Dzieki Madziu za pamiec
Jesteś w końcu:tak:
Zajrzyj czasem
Czesc u mnie od piatku slonce:-D i cale dnie spedzamy na dworze:-)Oliwek szczesliwy,ze juz nie musi sie tak mocno ubierac i jest mu wygodniej tez postaram sie czesciej zagladac:tak:milego slonecznego dnia;-)mam nadzieje,ze u was tez slonko...
Super Oliwierek zadowolony :-)
U mnie rano było słoneczko,a teraz pada :-(

Patrysi na razie nie będzie na forum,ale niedługo sie zjawi pewnie ;-)

reklama
Cześć dziewczynki ja też zaglądałam codziennie ale żadnej nie było więc też nic nie pisałam. A tak poza tym to mam teraz urwanie głowy z egzaminami. Każdy weekend zawalony jak nie w pracy to w szkole. Masakra!!!!! Kiedy te wakacje nadejdą. Obiecuję, że się będę odzywała codziennie.
Dobranoc dziewczynki

Cześć dziewczynki ja też zaglądałam codziennie ale żadnej nie było więc też nic nie pisałam. A tak poza tym to mam teraz urwanie głowy z egzaminami. Każdy weekend zawalony jak nie w pracy to w szkole. Masakra!!!!! Kiedy te wakacje nadejdą. Obiecuję, że się będę odzywała codziennie.
Dobranoc dziewczynki
Kasiu trzymam za słowo ;-)
Trzymam kciuki za egzaminy :tak:

DZIEŃ DOBRY:-)

O mamooo jaka duchota:baffled:

Kobitki zdjecia czy filmiki teraz będe dawała tylko na zamkniętym:tak:

Ostatnio duuużo byliśmy na dworzu była u mnie koleżanka tak więc miło spędziło się czas a potem miałam na nowo wgrywane Windowsa i musze wszystko na nowo wgrywac:baffled:

Alanek śpi mi całą noc z czego ja happy na maksa:-)
Dominiś słówka super łapie dogadać się idzie z nim już słownie:-)

No to tak po krótce co u nas:-p

Hejka

Ja siedze sama, m na nocce, ale za to weekend ma wolny wiec super. U nas pogoda zmienna ale na weekend zapowiadaja sloneczko wiec moze sie gdzies wybierzemy :)

Witam sie z rana:) u mnie slonecznie wiec robie sprzatanko i zmykamy na dwor,bo znow ma przyjsc ochlodzenie od wtorku:(
no Patrysiu Alenek robi postepy w spanku a Dominis w rozmowkach,suuper:)
Milego weekendu dziewczyny!

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
U was cieplutko a u mnie za to chłodniej i mam nadzieje ze na jutro się nie zepsuje pogoda bo mamy zamiar jechac do kumpeli i do mamy:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry