• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki! Uff zostały mi tylko jeszcze dwa egzaminy i wakacje. Oczywiście teoretyczne bo do pracy trzeba chodzić:-( Już uprzedziłam szefową, że od 9 do 22 sierpnia biorę dobie dwutygodniowy urlop i tyle. A poza tym planujemy z M za dwa tygodnie jechać na weekend do Krynicy Górskiej. Moja mama jest tam od piątku w sanatorium a my byśmy połączyli odwiedziny z odpoczynkiem:tak: Może się coś zmajstruje:-D bo jak na razie @ nadciąga wielkimi krokami. Miłego wieczoru. U nas komary są wielkości muchy i jest ich tyle, że normalnie nie słuchać wieczorem nic tylko bzyczenie.

reklama
DZIEN DOBRY:-)
Cześć dziewczynki! Uff zostały mi tylko jeszcze dwa egzaminy i wakacje. Oczywiście teoretyczne bo do pracy trzeba chodzić:-( Już uprzedziłam szefową, że od 9 do 22 sierpnia biorę dobie dwutygodniowy urlop i tyle. A poza tym planujemy z M za dwa tygodnie jechać na weekend do Krynicy Górskiej. Moja mama jest tam od piątku w sanatorium a my byśmy połączyli odwiedziny z odpoczynkiem:tak: Może się coś zmajstruje:-D bo jak na razie @ nadciąga wielkimi krokami. Miłego wieczoru. U nas komary są wielkości muchy i jest ich tyle, że normalnie nie słuchać wieczorem nic tylko bzyczenie.
na wypadach czesto sprzyja zmajstrowaniu dzidziolka:-Dkciukaski kochana mocne!:tak:i zazdraszczam wypadu:-p

Witajcie dziewczynki!!!!
Pisalam na tym watku na poczatku 2009r:)Moze ktos jeszcze pamieta?;-)
W kazdym razie chcialam sie przywitac,my sie zaczynamy starac o drugiegi dzidziolka na poczatku przyszlego roku(a moze jeszcze wtym???)

w kazdym badz razie pozdrawiam cieplutko

DZIEN DOBRY:-)
Witajcie dziewczynki!!!!
Pisalam na tym watku na poczatku 2009r:)Moze ktos jeszcze pamieta?;-)
W kazdym razie chcialam sie przywitac,my sie zaczynamy starac o drugiegi dzidziolka na poczatku przyszlego roku(a moze jeszcze wtym???)

w kazdym badz razie pozdrawiam cieplutko
witaj;-):-)
Hej dziewczynki
Coś nas mało ostatnio tutaj;/
Kasiu udanego urlopiku :) Owocnego wyjazdu;)
Witaj Agadaria:)
no małooo:sorry2:

Patrysiu my to stałe bywalczynie tu;-)
Nie wiem czy sie już chwaliłam ale jestem dumna jak paw z mojego synusia:-)
Pięknie chodzi za rączki i wspina sie po bujaczku,łóżku i wszystkim czego może sie złapać:tak:
No i wyszły mu na górze jedyneczki:-)
Moje chłopaki właśnie śpią,a ja musze sie zająć w końcu składaniem prania bo mam góreee tego
Miłego dnia
I kurcze mogłybyście sie odezwać:-(

Załączniki

• 000203F8.gif
    000203F8.gif
    50,8 KB · Wyświetleń: 100
Patrysia86,juz wczesniej chcialam Ci napisac,ze chlopcy podobni sa do siebie,co nie?Ja bym strasznie chciala,zeby drugi maluch byl podobny do corci,bo np.ja z siostra w ogole nie jestemy podobne

Madziaas, to bardzo szybciutko Kaceperek zaczal chodzic!!!!Pewnie lada dzien pusci sie i wtedy juz koniec spokoju Mamusia,oczy dookola glowy:)))))

reklama
ja tak samo się staram jak Olka wiec mało piszę cóż.....

Agadaria hejka;)

Pozdrawiam was wszystkie!!!
3majcie kciuki za nas mocno bo jeszcze tylko 2dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry