hej dziewczynki 
Madziu dzięki za pamięć i koment na nk:-)
nie odzywałam się długo, ale naprawdę nie miałam głowy...u nas po ostatnich wynikach małego nie za dobrze. Niby wszystko ok, ale cały czas na łeb na szyję spada nam hemoglobinka:-
-( Na razie zaczęliśmy podawać mu żelazo i kwas foliowy, no i jeździmy z nim po lekarzach...jak nie wyniki to oczka, jak nie oczka to usg i tak w kółko...od lekarza do lekarza :-
-( Dzisiaj np mamy okulistę...mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze... tak ciągnie się za nami ten trudny poród :-
-( biedne to moje maleństwo :-
-(ciągle go tylko sprawdzają co rusz to inni lekarze...
ale tak jak wszyscy korzystamy z pogody, chodzimy na spacerki, coraz więcej jemy i b.ładnie przybieramy na wadze. Ostatnio pani dr w przychodni nas pochwaliła:-):-) 23 czerwca idziemy prywatnie do innej pani dr i zobaczymy co ona powie
no to tak w skrócie... mężuś od czwartku ma urlopik więc posiedzimy z tatusiem troszkę więcej

Buziaki dla was.
Dziewczynki gdzie Wy jesteście??
Ja zaglądam często ale nikt sie nie odzywa
Patrysia sie odzywa,Kinia to wiem co u niej,Maggie wiem,Justyś też, a gdzie reszta??:-(
Agapasku jak mały? Co u Was?
Kroczek co Cie tak mało ?
Kasiulek, Ola,Agniesiak,Paula odezwijcie sie
Madziu dzięki za pamięć i koment na nk:-)
nie odzywałam się długo, ale naprawdę nie miałam głowy...u nas po ostatnich wynikach małego nie za dobrze. Niby wszystko ok, ale cały czas na łeb na szyję spada nam hemoglobinka:-
ale tak jak wszyscy korzystamy z pogody, chodzimy na spacerki, coraz więcej jemy i b.ładnie przybieramy na wadze. Ostatnio pani dr w przychodni nas pochwaliła:-):-) 23 czerwca idziemy prywatnie do innej pani dr i zobaczymy co ona powie

no to tak w skrócie... mężuś od czwartku ma urlopik więc posiedzimy z tatusiem troszkę więcej

Buziaki dla was.