Agniesiak85
Fanka BB :)
Wszytskiego dobrego dla Alanka!
Hihi
Dziś Tom zasnął o 2:30 szok!! tzn zasnał wcześniej ale budził się co pół godzinki. Może ząbki mu ida bo wszystko pcha do buzi i nieraz marudzi ale niedużo
W ogóle to dziecko Aniołek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Alanek pewnie dostanie późno ząbki jak Dominiś(9 miesiac) bo pediatra mówił ze na razie jeszcze nic nie widac
To super,że sie obkupiłaś i humorek lepszyHej laseczki...
hoho !!! ale się rozpisałyście !!! Dawno nie zaglądałam, myślalam, że już nie zdołam nadrobić, a tu takie pustki !!!
U nas wszystko ok. Wojtusiek rośnie jak na drożdżach, odpękaliśmy już pierwsze szczepienie, malutki strasznie płakał a ja prawie razem z nim... masakra!!! Ale potem w domku wszystko było dobrze, nie gorączkował tylko troszkę pomarudził w ciągu dnia za to nockę przespał cudownie
A ja coś ostatnio miałam nienajlepszy humorek..., ale zaczęłam go sobie poprawiać zakupkami. Obkupiłam się w ciuszki troche i już mi lepiej)) Po ciąży nie mogę wejść jeszcze w swoje ciuchy. Lato w pełni, człowiek chciałby wskoczyć w coś fajnego a tu wszystko ciasne. Polatałam trochę po mieście i okazało się, że otworzyli u nas super sklepik z ciuchami second hand...kupiłam kilka fajnych tunik, dżinsy, i dwa sweterki...od razu mi lepiej
))
Straszne to jest :-(dziewczyny straszne to co spotkalo ta dziewczyne z forum Pati26 we wrzesniu miala urodzic dziewczynkezycie jest okrutne
[*]
[*]
[*]