Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja dzisiaj sie czuje fatalnie,nic mi sie nie chce,ciagle mi niedobrze ale to chyba po wczorajszym winku,no i dalej czekam na @,dzisiaj mnie dopadl bol podbrzusza ale tak na srodku,tak jakby szyjka!?,nie wiem,mialyscie tak juz kiedys,ja tak mam drugi,czy trzeci raz dopiero i nie wiem co to moze byc!?jak mam zawsze @ dostac to mnie boli po dwoch stronach i to takie ciagniecie
wzruszające
Pisałam kiedyś że w grudniu podczas ostatniej @ miałam grypę, zresztą mój M też i to byl jeden z powodów dla których odpuściłam sobie ten cykl. Byłam strasznie osłabiona przez 2 tygodnie, M też, a to dla fasolinki nie byłoby za dobre, plus te wszystkie leki.Kinga - @ przyszła, strasznie się cieszę - dziwne, nie??Pisałam kiedyś że w grudniu podczas ostatniej @ miałam grypę, zresztą mój M też i to byl jeden z powodów dla których odpuściłam sobie ten cykl. Byłam strasznie osłabiona przez 2 tygodnie, M też, a to dla fasolinki nie byłoby za dobre, plus te wszystkie leki.
No to teraz zdrowi do dziela!!!