Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nektarynko;-)moze u Ciebie to fasolka,robilas test ?
;-) u was też miną.
dziekuje że pytasz:* Ah i super że sobie włoski pofarbowałaś:-) na pewno super wyglądasz i lepiej sie czujesz 

niunia27 jasne że to działa.. nie ma co siedziec tu cały czas na BB i sie doszukiwać bo to bezsensu. Ja np dlatego tak rzadku tu teraz zaglądam
Bedzie ok, uda wam się!![]()

KroptusiaDziewczyny wklejam Wam cos milego na oko) co napewno nastroi Was pozytywnie
) Ponizej moja kruszynka w 5 tygodniu czyli mala, czarna kropeczka jeszcze bez serduszka
)
A tutaj ponizej juz maluch po 3 tygodniach wiec jak widac rosnie jak na drozdzachNa kompie nie widac ale ma raczki, nozki i juz sie wiercil na usg
"Klocimy" sie z M gdzie twarzyczka czy z profilu czy patrzy bo inaczej to widzimy...Mam nadzieje ze polepszy sie Wam humorek i nabierzecie checi i pozytywnych mysli do dzialania dla takiego widoku
![]()