Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)

razem z mezem mielismy wczoraj identyczne przemyslenia! P. mnie zawolal jak skonczyl ubierac choinke bo ja nie moglam - walczylam akurat z pierniczkamiwiecie co kobitki, tak sie rozmarzyłam troszkitak patrzę na tę moją migającą choinkę i sie rozmarzyłam , że za rok o tej porze to albo będę już z małym groszkiem obchodzić święta albo z wielkim brzucholem czekać na smakołyki świąteczne
tak czy inaczej będzie nas już troje
czuję że to będzie szczęśliwy rok
dla wszystkich:-)
(mniam) z reszta slicznie ubral! i tak mnie przytulil i mowi ze mu tak pusto przy tej choince! ehh..... mam nadzieje ze wszystkie bedzie za rok o tej porze skarzyc sie na sdolegliwosci ciązowe lub juz na nieprzespane nocki 

o kurcze to mialas przezycia!!!! ale wiadomo czemu??? jakies uczulenie?:-(Witajcie
Ja ostatnie nocy siedze nad syniem!
Przedwczoraj wieczorem o malo sie nie udusil!Polozylam go spac zdrowego a on w ciagu 40 minut dostal dusznosci bo spuchla mu krtan!
Wlasnie usnal mi na kolanach!:-no::-(
mam nadzieje ze teraz wszystko juz dobrze bedzie!

no mam nadzieje że się udało i Tobie i MiKinga85,a za te 10 dni bedziemy razem z Tobą cieszyc sie na maksa!!!Mam nadz,ze sie udało!!!!!
ale nie nakręcam się. no mam nadzieje że się udało i Tobie i Miale nie nakręcam się.
Zgadamy się w odpowiednim czasie;-) buzka i 3maj się!