Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.....
mam jakieś dziwne przeczucia mimo, że nie mam żadnych objawów....
Ciąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się
Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.
:-)hej dziewuszki... ja odwiedzam Was raz na kilka dni... nie nakręcam sięodebrałam kilka dni temu wyniki cytologiczne i hormonalne... hormony w normie ale wskazują na PCOS.... o cytologii lepiej nie wspomnę bo tragedia przed duże T:-( czeka mnie kilka badań i zabiegów... a póki co mam wrażenie że jakoś w tym cyklu jeżeli miałam owulkę to zdarzyła się ona dużo wcześniej niż powinna... między 10 a 14 lutego nie czekam na @... tzn mam nadzieję, że się nie pojawi
mam jakieś dziwne przeczucia mimo, że nie mam żadnych objawów....
całuję i starać się tam intensywnie....
w maju będę mieć brataojciec mnie uszczęśliwił hehehe

GratulacjeHej Maggie_f u nas wszystko oki.W piątek ide do lekarza,ciekawe czy mi zrobi USG![]()
Witam
Jestem nowa na forum. Też planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dzieciątko. Pierwszą ciąże niestety poroniłam w 6 tyg. Po 2 miesiącach okazało się że znów jestem w ciążyCiąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się
Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.