Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo @ trwa i działania wstrzymane;-)Hej Dziewczyny,
Nie było mnie pare dni ale tu straaaaaaaaaaaaaaszne pustki![]()
grunt to pozytywne myslenie!!!Witam
Jestem nowa na forum. Też planujemy z mężem rozpocząć starania o drugie dzieciątko. Pierwszą ciąże niestety poroniłam w 6 tyg. Po 2 miesiącach okazało się że znów jestem w ciążyCiąża była zagrożona (plamienia, skurcze) leżałam całe 8 miesięcy ale w lutym 2007 urodziłam zdrową córeczkę Paulinkę. Teraz bardzo chciałabym mieć drugie dziecko ale boję się
Mam 28 lat. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona.
o tak, udało się, a na suwaczku:Dzięki chyba się udało![]()

W cyklu w którym zaszłam w ciążę z córcią musiałam w połowie cyklu brać Luteinę żeby pomóc w zagnieżdżeniu. Podziałało:-) Teraz nic nie biorę bo w ciąże bardzo szybko zachodzę gorzej z jej utrzymaniem
Ciężko z tym u mnie. Z córcią pół ciązy Luteina zastrzyki Kaprogest, kroplówki, krążek na szyjkę leżenie w szpitalu. A urodziła się 4 dni po terminie poród wywołany
i bądź tu człowieku mądry
Kolorowych snów
Warto było tyle cierpieć być mieć ten swój jedyny skarb. A teraz marzymy o rodzeństwie dla naszego skarba zresztą sama powoli się domaga. Na pytanko co chce na urodzinki odpowiedziała "dzidziusia"
tak mniej więcej zareagowałam. No buziaki.