Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe a ja mam tylozgiecie i po przytulanku od razu wstalam i poszlam do kuchni robic sobie picie potem cos do lazienki by sie podmyc bo polecialo troszku i spac....wczesniej tysiac pozycji i wszystkieogo i nic a wtedy zaszlam![]()
tak czy inaczej i tak zafasolkujemy prędzej czy później. Musimy tylko trafic w odpowiedni dla dzidziusia moment w czasoprzestrzeni
....Elfa a jak z twoją @ przyszła?
ja mam przodozgięcie więc zadzieram nogi, ale ja generalnie tak lubię ;-)
hehe a ja mam tylozgiecie i po przytulanku od razu wstalam i poszlam do kuchni robic sobie picie potem cos do lazienki by sie podmyc bo polecialo troszku i spac....wczesniej tysiac pozycji i wszystkieogo i nic a wtedy zaszlam![]()
)
i też lubię od tyłu lub z nóżkami w górze

starania przyjemne też muszą być.
niż tak od razu bo pewnie znowu w ciąży nici z tego u nas:-(
Dzęki Wam za pomoc...
Elevit już kupiony...strasznie duża ta tabletka ...ale skoro tyle tam witaminek to warto....
Mojemu M kupiłam witaminki A+E, bo okazało się, że cynk już miał ( zupełnie o nim zapomniałam)
Jeśli chodzi o wiesiołek to z całą pewnością mogę napisać , że działa...już po pierwszym dniu....a przyznam że u mnie różnie z tym było....
Dzisiaj skończyła mi się @...więc....czas zacząć przyjemną gimnastykę....problem jest niestety w tym, że nie wiem kiedy dokładnie mam owulkę...a wyliczyć ...eh...ciężkawo: ostatnie cykle: 30 dni, 31, 34.... i bądź tu mądry...jutro wybieram się do apteki po testy owu...no ale niestety po przeczytaniu tylu postów na ich temat...wiem ze w 100% mogą mi nie pomóc...chyba zastosujemy zasadę : co 2 dni od 10dc..i się zobaczy:-)