Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. jeszcze chciałabym zmienić lekarza na takiego co przyjmuje i prywatnie i państwowo ale jakos na żadnego nie moge sie zdecydować. wypytywałam wsród znajomych ale o każdy lekarzu słyszałam i dobre i złe opinie. i narazie mam mętlik w głowie
.
dodam, że byłam juz na pierwszej wizycie u ginekologa, Pani zrobiła usg i pobrała próbkę do cytologii (wynik bedzie na koniec lutego). na początku marca chce zrobić badanie na toxo i cyto. u nas te 2 badania kosztują około 130zł.i jeśli wszystko bedzie ok to od kwietnie esssa. jeszcze chciałabym zmienić lekarza na takiego co przyjmuje i prywatnie i państwowo ale jakos na żadnego nie moge sie zdecydować. wypytywałam wsród znajomych ale o każdy lekarzu słyszałam i dobre i złe opinie. i narazie mam mętlik w głowie
.
Nie mam pojęcia co znaczą te wyniki. Może dziewczyny cos wiedzą?Witajcie Dziewczyny!
Wróciłam z urlopu. Udał się, wypoczynek był aktywny.![]()
Przepraszam,ale nie dam rady nadrobić ogromnych zaległości. Są nowe fasolki?
Ja już jestem po pierwszych badaniach. Niby wszystkie wyniki w normie,ale nie wiem jak z prolaktyną. Pierwszy wynik 481,20 mlU/l, po godzinie 6567,00 mlU/l, i po kolejnej godzinie 4001,00 mlU/l. Rozumiecie coś z tego?
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę gorące buziaki!

.....poszlam do gina i przypisal mi duphaston po 1 tab przez 10 dni od 16 dc .wczoraj powinnam dostac okres....i sie opoznial.cykle mialam rozne 28-32 dni..Powiedzialam sobie "a zrobie test ..." Dzis Walentynki i co dwie kreski hurraaa!!!!!!:-):-):-):-)

lepszego prezentu na walentynki nie moglismy dostac!!!!nie moge uwierzyc ze zafasolowalam
ale za 2 tygodnie zrobie jeszcze jeden tescik i do lekarza sie przejde.....pozdrawiam trzymajcie sie i trzymam kciuki za was wszystkie