Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:--
-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie
Aniołek 31.05.08
[*]
maggi -pewnie byle zdrowe się urodziło, ale ja raczej już myślałam o czasie kiedy pośle je do przedszkola i będzie młodsze o prawie rok od tych ze stycznia !!! dziewczyny ja już bredzę![]()
mojego pierwszego Aniolka mialam miec w styczniu i tez bylam szczesliwa ale niestety nie udalo sie:--
-(jakby wszystko bylo ok to juz bym miala moja fasolke na swiecie
Aniołek 31.05.08
[*]
Nie bredzisz Kochana, nie bredzisz.
Ja to chcę poprostu moją fasolkę, nieważne czy z grudnia, stycznia. Wiem że będzie to bardzo szczęśliwe dzieciątko bo naprawde wyczekane. :-)
i powiem wam,ze wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym zaczelismy sie starac i od razu zafasolkowalam,rzadnych obliczen i myslenia o tym i bylo to wielkie zdziwienie ale pozytywne,a pozniej rozczarowanie,zal i smutek i zlosc,ze ci co nie chca dzieci je maja ale juz mi przeszlo,mysle pozytywnie i jest ok,uda nam siei za niedlugo wszystkie bedziemy tulic nasze male pociechy
!!!