reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kochane :))))
Pieknych, radosnych i szczesliwych Swiąt...
Zycze Wam abyscie sobie odpoczęly w gronie najblizszych, spedząjąc czas na milych rozmowach i wspolnym spiewaniu kolęd...lecz nade wszytsko jak na wątek ten przystalo..zycze Wam (i sobie rownież) aby udalo Wam sie zrealizowac najwiekszy cel:
zdrowo i szczesliwie zajsc w ciąze a potem cieszyc sie z ukochanego dzieciatka :)))))
Najwieksza_wigilia_Polsce_2195532.jpg

Witam wszystkie mamusie staraczki, jeśli pozwolicie dołączę się..
Na początek coś o sobie - Mam 25 lat, staramy się z mężem od pażdziernika 07 czyli dokładnie od ślubu, od jutra będę 3 miesiąc zażywać duphaston a 5 styczznia robię test beta...:sorry2:
Jeśli teraz się nie uda czeka mnie zabieg na drożność, którego bojam się potwornie ...
Ale również wierzę, że Święta to czas magii i wiele się może zdarzyć.....:-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,:happy:

Witaj smartka :-)
fajnie że do nas dołączyłaś :-)napewno już wkrótce zobaczysz dwie kreseczki tak jak my wszystkie zresztą :-D

Ja dziewczynki wpadłam na chwilkę po sniadanku świątecznym, zaraz muszę się wziąć za robotę i pomyć tę stertę garów bo święta w tym roku robiłam u siebie i muszę teraz się ogarnąć :tak:

pozdrawiam wszystkich cieplutko!!:-):-)

Dzięki Marzenixx, i dobrze Cię rozumiem z tymi garami...
Ja dziś będe mieć u siebie calą Rodzinę uf....:-)
Ale super, że ją sie ma :-)
Buziaki dla Was i lecę do Kościółka

hej hej witam i pozdrawiam w pierwszy dzień Świąt;-):-)
Marzenko, tych garów to ja nie wiem skąd się tyle tego bierze:-D;-):-)
Smartka witaj cieplutko:-)

Witajcie Kochane,
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze zmywania tych garów. Mnie wczoraj wieczorem dosłownie ścięło z nóg. 39st. temperatury i kaszel którego nie mogę odkrztusić :-(. Noc była koszmarna, raz gorąco, raz zimno plus dreszcze. Chyba koło 4 rano zasnęłam.
Teraz jest troszkę lepiej - 38st. Musiałam do Was zajrzeć i spytać czy wiecie co mogę na to wziąść. W sumie nie wiem przecież czy zafasolkowałam i nie chciałabym zrobić czegoś złego.
Przepraszam za taki nieświąteczny temat.
Smartka - witaj wsród nas

Mam pytanie z innej beczki
Jak wy kobietki wklejacie sobie te obrazeczki - o oczekiwaniu na bejbika, o dlugosci stazu malzenstwa itd ?

Mam pytanie z innej beczki
Jak wy kobietki wklejacie sobie te obrazeczki - o oczekiwaniu na bejbika, o dlugosci stazu malzenstwa itd ?

Wtaj lolitka200 ja zrobilam swoj suwaczek cyklowy z pomoca katarzyny1979:
Mam nadzieje, ze sie uda!!! powodzonka

na tej stronie masz suwaczek:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
(cykl - trying to conceive, przejdz 3 stepy, wypełnij odpowiednie dane a później skopiuj link (drugi - PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - do sygnatury w profilu

reklama
Dzieki
Ja mam tego linka sobie juz obrazeczke zrobilam, ale nie wiemjak go "wkleic na stale" do mojego nicka tutaj...

Do góry